Nieuws

Minder werken na je zwangerschap?

Gepubliceerd op: 17-01-2018

Als je zwanger bent, heb je recht op 16 weken zwangerschaps- en bevallingsverlof. Veel werknemers willen na hun zwangerschap graag minder werken om werk en zorgtaken beter te kunnen combineren. Eén van de meest gestelde vragen die wij bij Reiswerk van werknemers in de reisbranche ontvangen is of een werkgever dit verzoek altijd moet goed keuren. In dit bericht vertellen we je er graag meer over.

Bekijk het bericht

Zorgverlof, hoe zit het?

Gepubliceerd op: 14-12-2017

Als je wilt zorgen voor iemand uit jouw directe omgeving die (langdurig) ziek of hulpbehoevend is, kun je recht hebben op zorgverlof. Er zijn twee soorten zorgverlof, namelijk kortdurend en langdurend zorgverlof. We leggen je graag uit wat je rechten zijn als medewerker in de reiswereld.

Bekijk het bericht

Heb ik recht op calamiteitenverlof als mijn kinderen door een staking niet naar school kunnen?

Gepubliceerd op: 07-12-2017

Op 12 december aanstaande wordt er in het basisonderwijs gestaakt. Hierover ontvangen wij bij Reiswerk veel vragen. Want heb je als medewerker in de reisbranche eigenlijk recht op calamiteitenverlof of ander verlof als jouw kinderen door een staking niet naar school kunnen? Reiswerk vertelt je er in dit nieuwsbericht graag meer over.

Bekijk het bericht
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?