Nieuws

Organisatieverandering in de reisindustrie: Context

Gepubliceerd op: 25-04-2018

Annemiek van der Schaft doet promotie-onderzoek onder managers en medewerkers in de reisindustrie om in kaart te brengen welke verandering er gaande is en wat dit betekent voor medewerkers. Vandaag deel 2 van haar nieuwste whitepaper 'Organisatieverandering in de reisindustrie - een medewerker perspectief'.

Bekijk het bericht

Organisatieverandering in de reisindustrie: Betwixt & Between

Gepubliceerd op: 19-04-2018

Annemiek van der Schaft doet promotie-onderzoek onder managers en medewerkers in de reisindustrie om in kaart te brengen welke verandering er gaande is en wat dit betekent voor medewerkers. Vandaag deel 1 van haar nieuwste whitepaper 'Organisatieverandering in de reisindustrie - een medewerker perspectief'.

Bekijk het bericht

De voor- en nadelen van Microlearning

Gepubliceerd op: 16-04-2018

Microlearning is een snel opkomende leermethode die helpt bij het direct oplossen van problemen en vraagstukken op de werkvloer. Voor de reissector klinkt dit als een ideale leermethode, aangezien informatie snel verandert en medewerkers het vaak moeilijk vinden om bij te blijven. Maar wat is Microlearning precies? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de nadelen? We vertellen je er in dit artikel meer over.

Bekijk het bericht

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?