Nieuws

Doorwerken na je pensioen? Kan dat? En hoe dan?

Gepubliceerd op: 01-02-2018

Als je werkt in de reisbranche is er een grote kans dat je pensioen opbouwt via Reiswerk Pensioenen. Bij Reiswerk Pensioenen ga je standaard met pensioen als je 67 jaar bent. Maar je kunt ook eerder of later met pensioen gaan. Maar wat nu als je langer wilt doorwerken en later met pensioen wilt gaan? Kan dit? En wat zijn je rechten en plichten? Bij Reiswerk vertellen we je hier graag meer over.

Bekijk het bericht

Vanaf wanneer ontvang ik AOW?

Gepubliceerd op: 08-01-2018

Over de AOW-leeftijd wordt op dit momenteel veel gezegd en geschreven, aangezien de AOW-leeftijd de laatste jaren steeds verder omhoog gaat. Al sinds 2013 gaat de AOW-leeftijd stapsgewijs omhoog. Na 2022 gaat de AOW-leeftijd echter niet meer omhoog.

Bekijk het bericht

Jouw pensioen verandert

Gepubliceerd op: 23-11-2017

Op dit moment praten partijen die betrokken zijn bij de inhoud van de pensioenregeling van Reiswerk Pensioenen, te weten werkgeversorganisatie ANVR en vertegenwoordigers van vakbonden CNV Vakmensen, FNV en De Unie, intensief over de toekomst van de huidige pensioenregeling. Om ook in de toekomst een goede pensioenregeling te hebben is de huidige pensioenregeling in de afgelopen maanden intensief onder de loep genomen.

Bekijk het bericht
< 1 2 >

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?