Terugblik op een succesvolle Masterclass ‘Van verwondering naar veerkracht’

Gepubliceerd op: 23-01-2018

Op 9 januari jl. organiseerde Reiswerk tijdens de 1e vakdag van de Vakantiebeurs haar jaarlijkse inspiratie Masterclass in samenwerking met Breda University. 

400 enthousiaste reiswereldcollega’s werden door keynote spreker Ruud Veltenaar meegenomen in het thema 'Van verwondering naar veerkracht'. Wat moet je als reisprofessional doen om aan het roer te staan van jouw toekomst? Een toekomst die altijd aan verandering onderhevig zal zijn?

Uit de enquête die Reiswerk direct na deze masterclass heeft verspreid onder de deelnemers, blijkt dat de masterclass zeer goed is ontvangen en als zeer inspirerend is ervaren. De masterclass wordt gemiddeld beoordeeld met het cijfer 9!  Voor de organisatie van volgend jaar zijn onder meer ideeën geopperd op het gebied van duurzaamheid, customer journey en innovatie. Jullie geven vooral aan op zoek te zijn naar praktische handvaten, met een duidelijke link naar de toeristische sector waarin we werken!

Een impressie van de masterclass is nu beschikbaar, zodat je kunt nagenieten van dit top event of kunt zien waarom je er volgend jaar zeker bij moet zijn!

Ben je niet bij de inspiratie masterclass geweest en wil je een korte samenvatting teruglezen of de presentatie van Ruud Veltenaar downloaden? Kijk dan hier.

Waar heb jij een vraag over?