Opleiding:

Manager Verkoop reizen

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider Aventus
  • Standplaats 7331VZ
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

Ben je reislustig, zelfstandig, stressbestendig en in staat om problemen op te lossen? Spreek je vlot moderne vreemde talen? Kun je leidinggeven en ben je communicatief en commercieel? Houd je ervan om zeer naukeurig iets uit te zoeken? Dan is de opleiding Manager verkoop reizen iets voor jou!

Je bent bezig met het boeken van reizen, het geven van reisinformatie of het begeleiden van toeristen tijdens hun vakantie. Je kunt aan de slag bij vakantiereisbureaus, zakenreisbureau, touroperator (reserveringen, maar ook andere afdelingen) en reisbegeleiding (bijvoorbeeld in het buitenland). 

Je houdt je tijdens je opleiding bezig met het verkopen van reizen, het afhandelen van verkooptransacties, relatiebeheer en klantenservice, het leidinggeven aan een team van verkopers en je leert beleidsmatig te werken. Zo moet je marketing- en promotieacties verzorgen en financiele rapportages leren opstellen.

 

Verdieping van de opleiding

Je volgt verplicht Nederlands en Engels. Je maakt een keuze uit Duits, Frans of Spaans.

Entree vereisten

-

Over de opleider

Andermans vrije tijd nóg leuker maken?

Klanten informeren over reizen, werken op een recreatie- of attractiepark, gasten begeleiden op de grond of in de lucht, toeristische producten verkopen: de toerisme- en recreatiebranche kent vele beroepen in vele bedrijven.Welk vak je ook kiest, je moet er representatief uitzien en klantvriendelijk zijn. Jouw gasten willen immers allemaal een leuke reis of activiteit. Aan jou de taak hun vrije tijd nóg leuker te maken. Je vindt het niet erg om in de avonduren of weekenden te werken. En: deze branche kent pieken. In het ene seizoen ben je drukker dan in het andere. 
Je kunt bij ons opleidingen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme en recreatie, marketing en communicatie enz. 
We leiden beroepsspecifiek op en examineren onder andere op de werkplek.

Opleidinggegevens
Telefoon: 088 - 283 68 87
Website: http://www.aventus.nl
Adres: Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ Apeldoorn
 

Waar heb jij een vraag over?