Opleiding:

ROC Mondriaan Den Haag Travel en Hospitality niveau 3/4

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider ROC Mondriaan school voor toerisme en recreatie
  • Standplaats Den Haag
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum Komend jaar
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

De brede opleidingen  travel en hospitality van het ROC Mondriaan in Den Haag bereiden je voor op een uitdagende en dynamische baan in de reiswereld. 

Tijdens de opleiding leer je alles over verschillende beroepen binnen de reisbranche zoals: front office medewerker in een hotel, reisbureaumedewerker, medewerker reisorganisatie, standplaatshostess, luchtvaartdienstverlener en medewerker inkomend toerisme. Een gastvrije en klantgerichte houding staan centraal tijdens de gehele opleiding. Naast Engels en Nederlands kun je kiezen voor Spaans of Duits als vreemde taal.
Commerciele vaardigheden zijn een essentieel onderdeel van onze opleiding. Je leert reisproducten promoten en verkopen online en offline. 

Verdieping van de opleiding

Je kunt je opleiding personaliseren door te kiezen voor jouw keuzevakken zoals zakenreizen, internationaal, doorstroom HBO, extra vreemde taal of ondernemerschap.

Voor jouw stage beschikken wij over goede contacten bij leuke bedrijven in binnen- en buitenland.

Entree vereisten

MBO niveau 2 diploma
VMBO kader/GL/TL diploma
HAVO overgangsbewijs 4/5
 

Over de opleider

De opleidingen van de School voor Toerisme en Recreatie bereiden je voor op een toekomst als communicatieve, gastvrije en commerciĆ«le dienstverlener in de reiswereld. We blijven allemaal op vakantie gaan! We verwachten uitstekende service en willen graag goed geĆÆnformeerd en vermaakt worden. De reiswereld is de afgelopen jaren sterk veranderd, dus om je zo goed mogelijk voor te bereiden leer je bij ons organiseren, commercieel handelen en het toepassen van Social Media en E-commerce. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de talen; Engels, Duits en Spaans. Door onze intensieve en jarenlange samenwerking biedt onze school erkende stages bij bekende bedrijven in binnen- en buitenland. De School voor Toerisme en Recreatie is gevestigd in een geheel gerenoveerd eigen gebouw vlakbij Den Haag CS en het centrum. Onze kleinschaligheid (als enige in de regio) wordt zeer gewaardeerd door de studenten en hun ouders en staat borg voor een veilige en prettige leeromgeving.

Waar heb jij een vraag over?