Opleiding:

Front Office Event manager

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider Aventus
  • Standplaats Apeldoorn
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

Het is een Engelstalige opleiding waarbij je ook de mogelijkheid hebt om internationale Cambridge certificaten te halen. Gedurende de opleiding doe je in ieder geval 2 internationale stages. Je bent bezig met het uitvoeren van frontoffice werkzaamheden (in- en uitchecken van gasten, aannemen reserveringen, informeren gasten) en het accommoderen van congressen, beurzen en evenementen. Tevens leer je hoe je een beurs, congres of evenement moet organiseren.

Verdieping van de opleiding

In leerjaar 3 werk je aan de kerntaak Leidinggeven, waarin je onder andere leert hoe en welke informatie je moet aanleveren voor een begroting.
 

Entree vereisten

-

Over de opleider

Andermans vrije tijd nóg leuker maken?

Klanten informeren over reizen, werken op een recreatie- of attractiepark, gasten begeleiden op de grond of in de lucht, toeristische producten verkopen: de toerisme- en recreatiebranche kent vele beroepen in vele bedrijven.Welk vak je ook kiest, je moet er representatief uitzien en klantvriendelijk zijn. Jouw gasten willen immers allemaal een leuke reis of activiteit. Aan jou de taak hun vrije tijd nóg leuker te maken. Je vindt het niet erg om in de avonduren of weekenden te werken. En: deze branche kent pieken. In het ene seizoen ben je drukker dan in het andere. 
Je kunt bij ons opleidingen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme en recreatie, marketing en communicatie enz. 
We leiden beroepsspecifiek op en examineren onder andere op de werkplek.

Opleidinggegevens
Telefoon: 088 - 283 68 87
Website: http://www.aventus.nl
Adres: Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ Apeldoorn
 

Waar heb jij een vraag over?