Opleiding:

Front Office Event manager (Disneyland Parijs)

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider Aventus
  • Standplaats Apeldoorn
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

Beheers jij de Engelse en/of Franse taal goed? Vind je het leuk om te communiceren in vreemde talen? Trekt het stagelopen en het werken in het buitenland je? Kun je goed organiseren en leiding geven? Dan is deze opleiding iets voor jou!
Tijdens je opleiding been je bezig met het maken van reserveringen, het signaleren en afhandelen van klachten. Ook verwerk je reserveringen en houd je de voorraad en bestellingen bij. Je leert hoe jeen een afdelingsplan moet maken en je bewaakt budgetten. 
Deze opleiding is o.a. ontwikkeld met Disneyland Parijs.
Je kunt kiezen uit 3 varianten: de Nederlandstalige variant, de Engelstalige variant en de Disneyvariant.
 

Verdieping van de opleiding

-

Entree vereisten

-

Over de opleider

Andermans vrije tijd nóg leuker maken?

Klanten informeren over reizen, werken op een recreatie- of attractiepark, gasten begeleiden op de grond of in de lucht, toeristische producten verkopen: de toerisme- en recreatiebranche kent vele beroepen in vele bedrijven.Welk vak je ook kiest, je moet er representatief uitzien en klantvriendelijk zijn. Jouw gasten willen immers allemaal een leuke reis of activiteit. Aan jou de taak hun vrije tijd nóg leuker te maken. Je vindt het niet erg om in de avonduren of weekenden te werken. En: deze branche kent pieken. In het ene seizoen ben je drukker dan in het andere. 
Je kunt bij ons opleidingen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme en recreatie, marketing en communicatie enz. 
We leiden beroepsspecifiek op en examineren onder andere op de werkplek.

Opleidinggegevens
Telefoon: 088 - 283 68 87
Website: http://www.aventus.nl
Adres: Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ Apeldoorn
 

Waar heb jij een vraag over?