Opleiding:

Leisure & Hospitality Executive

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider Aventus
  • Standplaats Apeldoorn
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

Kun je goed organiseren en leidinggeven aan een team van medewerkers? Ben je communicatief en hou je van afwisseling in je werk? Kun je goed samenwerken en heb je een dienstverlenende instelling? Dan is verantwoordelijk zijn voor recreatieactiviteiten in recreatiebedrijven iets voor jou!

Je bent bezig met leidinggeven aan frontoffice werkzaamheden aan de sportbalie, sport- en spelactiviteiten, entertainment, shows en kindertheater. Natuurlijk kun je deze werkzaamheden ook zelf uitvoeren.
Tijdens de opleiding ben je bezig met het uitvoeren van frontoffice-activiteiten zoals administratieve handelingen doen en je bent het centrale aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast leer je hoe je recreatieactviteiten moet organiseren, uitvoeren en begeleiden. Dat betreft show en entertainment, sport en spel, en kindertheater. Ook leer je hoe je moet leidinggeven aan je medewerkers.
 

Verdieping van de opleiding

Je volgt verplicht Nederlands, Engels en een je kiest voor Duits, Frans of Spaans.

Entree vereisten

Over de opleider

Andermans vrije tijd nóg leuker maken?

Klanten informeren over reizen, werken op een recreatie- of attractiepark, gasten begeleiden op de grond of in de lucht, toeristische producten verkopen: de toerisme- en recreatiebranche kent vele beroepen in vele bedrijven.Welk vak je ook kiest, je moet er representatief uitzien en klantvriendelijk zijn. Jouw gasten willen immers allemaal een leuke reis of activiteit. Aan jou de taak hun vrije tijd nóg leuker te maken. Je vindt het niet erg om in de avonduren of weekenden te werken. En: deze branche kent pieken. In het ene seizoen ben je drukker dan in het andere. 
Je kunt bij ons opleidingen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme en recreatie, marketing en communicatie enz. 
We leiden beroepsspecifiek op en examineren onder andere op de werkplek.

Opleidinggegevens
Telefoon: 088 - 283 68 87
Website: http://www.aventus.nl
Adres: Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ Apeldoorn
 

Waar heb jij een vraag over?