Opleiding:

AFT - Air Fares and Ticketing

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider World Travel Academy
  • Standplaats Amsterdam

Kern van de opleiding

Samen met de grotere zakenreisburo’s ontwikkelde World Travel Academy het Air Fares and Ticketing traject (AFT). Dit traject bestaat uit 3 niveaus, AFT1 – Junior Consultant, AFT2 – Travel Consultant, AFT3 – Senior Travel Consultant.

Deze luchtvaarttarieventraining onderscheidt zich van andere tarieventrainingen vanwege de praktische toepasbaarheid en de neutrale inhoud van de training. De tarievenstructuur van meerdere luchtvaartmaatschappijen wordt behandeld en niet alléén die van de nationale luchtvaartmaatschappij.

Om de kwalificaties te borgen werd een examencommissie gevormd met vertegenwoordiging uit het werkveld. Deze examencommissie houdt in haar onafhankelijke rol toezicht op de kwaliteit van de examinering. De eindtermen van de genoemde niveaus worden door de branche onderling vastgesteld. Hierbij faciliteert World Travel Academy niet alleen de onderwijskundige werkzaamheden en de examinering maar draagt ook bij vanuit haar 24 jaar ervaring als opleider luchtvaarttarieven en GDS systemen.

Cursusprijzen (exlusief btw):
AFT 1 – 3 dagen – euro 590
AFT 2 – 4 dagen – euro 940
AFT 3 – 4 dagen – euro 940

De cursussen worden gegeven op de GDS systemen Amadeus en Galileo.

Voor meer informatie kijk op worldtravelacademy.nl en kies voor Air Fares and Ticketing.

Verdieping van de opleiding

 

Entree vereisten

 

Over de opleider

Waar heb jij een vraag over?