Opleiding:

Airport Service Agent - Flight Attendant College

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider World Travel Academy
  • Standplaats Amsterdam, Rotterdam

Kern van de opleiding

Wil jij grondstewardess worden? Het opleidingsprogramma Airport Service Agent is kort en intensief en stoomt je in relatief korte tijd klaar om op een luchthaven aan de slag te gaan. De opleiding Grondsteward(ess) sluit je af met het Diploma ASA (Airport Service Agent), ingeschaald op NLQF niveau 4.

Gedurende de opleiding word je getraind in uiteenlopende vakken w.o. de talen Engels en Duits, spreekvaardigheid, communicatie, presentatie, systeemkennis en tarievenkennis. Je krijgt ook les in het vak ground services. Bij dit vak krijg je onder andere uitleg over de incheckprocedures, loungewerkzaamheden, self-service check-in, airside en landside. Uiteraard staan omgangsvormen en rollenspelen in elk vak centraal.

Werken op een luchthaven betekent leren omgaan met passagiers, onregelmatige werktijden en tijdsverschillen. Een vriendelijke, efficiƫnte en persoonlijke service betekent tevreden passagiers.

Door de vele luchtvaartervaring van onze trainers word je uitstekend opgeleid. De lessen zijn praktijkgericht en bereiden je voor op allerlei situaties waar je straks mee in aanraking kan komen. Kortom, wij bieden je een totaalpakket met trainingen om goed voorbereid aan de slag te gaan als grondsteward(ess).

De opleidingen kunnen worden gevolgd door kandidaten die bereid zijn gedurende een korte periode zich volledig in te zetten. Daarnaast moet je aan alle toelatingseisen voldoen. de toelatingseisen zijn: 
•Minimaal Havo of Mbo 3 niveau / GCSE standaard/NLQF/EQF-3
•Minimaal 18 jaar
•Talen: Nederlands / Engels
•Geen zichtbare tatoeages

De opleiding start meerdere keren per jaar en je kunt kiezen tussen een daag- of avondopleiding.

Meer informatie vind je op flightattendantcollege.nl

Verdieping van de opleiding

 

Entree vereisten

 

Over de opleider

Waar heb jij een vraag over?