Opleiding:

Toerisme - World Travel Academy

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider World Travel Academy
  • Standplaats Amsterdam, Rotterdam

Kern van de opleiding

World Travel Academy biedt al sinds 1988 de opleiding Toerisme aan, een diplomaprogramma voor iedereen die graag op korte termijn in de toeristische sector aan de slag wil. Kandidaten van 18 tot 50 jaar kunnen gedurende zes maanden overdag of twaalf maanden s’ avonds deze opleiding volgen op één van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam. 

Kenmerken van de opleiding Toerisme zijn: kort, intensief, persoonlijke begeleiding, praktijk gericht, docenten uit de praktijk.

De opleiding Toerisme kan worden gevolgd door kandidaten die een afgeronde middelbare vooropleiding hebben op tenminste MBO 3 niveau. 

Onze afgestudeerde kandidaten gaan werken in verschillende functies op een luchthaven, bij luchtvaartmaatschappijen en (zaken)reisbureaus als o.a. travel consultant, ticketing agent.

Je komt niet in aanmerking voor studiefinanciering maar de opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar voor zowel dag- als avondstudenten.

World Travel Academy biedt je de mogelijkheid om de opleiding overdag of 's avonds te volgen, wat jou het beste uitkomt. De dagopleiding duurt zes maanden, de avondopleiding twaalf maanden. En omdat er meerdere aanvangsdata per jaar zijn, kun je bij wijze van spreken op elk moment beginnen. 

Kijk voor meer informatie op worldtravelacademy.nl

Verdieping van de opleiding

 

Entree vereisten

 

Over de opleider

Waar heb jij een vraag over?