Opleiding:

Operationeel Leidinggeven

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider ROC van Amsterdam
  • Standplaats Amsterdam
  • Duur 0 - 6 maanden
  • Start datum
  • Subsidie Nee

Kern van de opleiding

Operationeel leidinggeven. Hoe doe ik dat? Hoe bevorder ik als (beginnend) leidinggevende de samenwerking in een team. Hoe haal ik het beste uit mijzelf en hoe draag ik er aan bij dat een medewerker het beste uit zichzelf weet te halen? Hoe ontwikkel ik mijn leidinggevende vaardigheden in het aansturen en begeleiden van medewerkers. Wat is hierbij mijn toegevoegde waarde binnen bedrijf of afdeling. De avond cursus bestaat uit vier interactieve bijeenkomsten onder leiding van professionele trainers. Van iedere deelnemer wordt een grondige (digitale) voorbereiding op deze avonden verwacht. De avondcursus zal plaatsvinden in Amsterdam (data volgen) bij minimaal 12 deelnemers.
 

Verdieping van de opleiding

De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers. Wees er dus snel bij, want VOL = VOL 
Afronding van de cursus vindt plaats door middel van een case study. Deelnemers ontvangen een certificaat.

Entree vereisten

-

Over de opleider

ROC van Amsterdam is de grootste toeleverancier van gekwalificeerde arbeidskrachten voor de metropoolregio Amsterdam. We stemmen ons onderwijs af op de markt en veranderingen daarin, zodat we steeds voldoende gekwalificeerde mensen kunnen afleveren. De beroepsopleidingen en het trainingsaanbod voor de reisbranche worden vormgegeven en uitgevoerd in nauwe samenwerking met toonaangevende bedrijven. Belangrijke kernwaarden voor al onze opleidingen zijn ambitieus, daadkrachtig, betrouwbaar, prettig en aandacht. Wij investeren daarmee in mensen om een brug te slaan naar werk, vervolgopleiding en samenleving.

Opleidingen en trainingen voor de reisbranche worden aangeboden op twee locaties binnen het ROC van Amsterdam. MBO College Centrum (Amsterdam) en MBO College Airport (Hoofddorp)
Door de nauwe samenwerking met ROC Flevoland kunnen de opleidingen ook gevolgd worden bij MBO College Almere (Almere Buiten)
 
Opleidinggegevens
Telefoon: 020 5791600
Website: http://www.rocva.nl
Adres: Da Costastraat 64, 1053ZP Amsterdam
 

Waar heb jij een vraag over?