Opleiding:

Receptionist

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider Aventus
  • Standplaats Apeldoorn
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

Hou je van moderne vreemde talen? Ben je communicatief en hou je van afwisseling in je werk? Kun je vele zaken tegelijk aan? Telefoon, gasten aan de balie? Heb je een dienstverlenende instelling? Dan is de opleiding Front office/receptionist iets voor jou!

Je bent bezig met front office werkzaamheden en back office werkzaamheden. Je kunt aan de slag bij hotels, bungalowparken, campings en vele andere recreatiebedrjiven met een receptie in binnen- en buitenland.
Tijdens je opleiding ben je bezig met 2 kerntaken: het uitvoeren van frontofficewerkzaamheden (in- en uitchecken van gasten, reserveringen aannemen, informeren en adviseren van gasten) en het uitvoeren van backofficewerkzaamheden (reserveringen verwerken en administratieve werkzaamheden uitvoeren).

Verdieping van de opleiding

Je volgt verplicht Nederlands, Engels en maakt een keuze uit een tweede moderne vreemde taal (Duits, Frans op Spaans). Je kunt kiezen uit de nationale of internationale variant (extra moderne vreemde talen).

Entree vereisten

-

Over de opleider

Andermans vrije tijd nóg leuker maken?

Klanten informeren over reizen, werken op een recreatie- of attractiepark, gasten begeleiden op de grond of in de lucht, toeristische producten verkopen: de toerisme- en recreatiebranche kent vele beroepen in vele bedrijven.Welk vak je ook kiest, je moet er representatief uitzien en klantvriendelijk zijn. Jouw gasten willen immers allemaal een leuke reis of activiteit. Aan jou de taak hun vrije tijd nóg leuker te maken. Je vindt het niet erg om in de avonduren of weekenden te werken. En: deze branche kent pieken. In het ene seizoen ben je drukker dan in het andere. 
Je kunt bij ons opleidingen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme en recreatie, marketing en communicatie enz. 
We leiden beroepsspecifiek op en examineren onder andere op de werkplek.

Opleidinggegevens
Telefoon: 088 - 283 68 87
Website: http://www.aventus.nl
Adres: Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ Apeldoorn
 

Waar heb jij een vraag over?