Opleiding:

Steward(ess) FrontOffice manager

  • Opleidingsniveau MBO
  • Opleider Aventus
  • Standplaats Apeldoorn
  • Duur 2 - 4 jaar
  • Start datum
  • Subsidie Ja

Kern van de opleiding

Het gaat hier om een grotendeels Engelstalige opleiding waarbij je de mogelijkheid hebt om internationale Cambridge-certificaten te behalen. Gedurende de opleiding doe je in ieder geval een internationalse stage.

Tijdens je opleiding ben je bezig met het uitvoeren van frontoffice werkzaamheden en kerntaken van de luchtvaartdiestverlener zoals het begeleiden van passagiers io de luchthaven en het voorbereiden van vluchten en het begeleiden in het vliegtuig. Tevens houd je je bezig met de leidinggeven, zoals het opstellen van een personeelsplanning en het aansturen van nieuwe medewerkers.

Je volgt Nederlands en drie moderne vreemde talen Engels, Duits en Frans. In drie jaar tijd haal je 2 diploma's op niveau 4. Het eerste en derde jaar is Engelstalig.

Verdieping van de opleiding

Er is bij Aventus ook een Nederlandstalige opleiding voor Stewardess en we bieden het ook als kopstudie aan.

Entree vereisten

-

Over de opleider

Andermans vrije tijd nóg leuker maken?

Klanten informeren over reizen, werken op een recreatie- of attractiepark, gasten begeleiden op de grond of in de lucht, toeristische producten verkopen: de toerisme- en recreatiebranche kent vele beroepen in vele bedrijven.Welk vak je ook kiest, je moet er representatief uitzien en klantvriendelijk zijn. Jouw gasten willen immers allemaal een leuke reis of activiteit. Aan jou de taak hun vrije tijd nóg leuker te maken. Je vindt het niet erg om in de avonduren of weekenden te werken. En: deze branche kent pieken. In het ene seizoen ben je drukker dan in het andere. 
Je kunt bij ons opleidingen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme en recreatie, marketing en communicatie enz. 
We leiden beroepsspecifiek op en examineren onder andere op de werkplek.

Opleidinggegevens
Telefoon: 088 - 283 68 87
Website: http://www.aventus.nl
Adres: Laan van de Mensenrechten 500, 7331VZ Apeldoorn
 

Waar heb jij een vraag over?