Opleiding:

Workshop Beïnvloeden

  • Opleidingsniveau HBO
  • Opleider EarlyBridge
  • Standplaats Amsterdam
  • Duur 0 - 6 maanden
  • Start datum
  • Subsidie Nee

Kern van de opleiding

De workshop Beïnvloeden is een unieke gelegenheid om je te bekwamen in technieken om te manipuleren. Het zijn 4 uur met spetterende voorbeelden. Je wordt uitgedaagd om situaties voor te leggen en je eigen ideeën te toetsen. Op basis van 100 jaar psychologie, marketing en sales technieken maak je kennis met de wereld van beïnvloeden. 

“Hoe beïnvloed je mensen en hoe worden mensen beïnvloed?”

Mensen kunnen 60% meer uit zichzelf en uit relaties halen dan wat ze actueel doen. Met deze aanpak wordt dat geïllustreerd. Meer resultaat door gedragsverandering. “Beinvloeden” is een actieve en energieke workshop die je telkens weer verrast met invalshoeken waar je nog niet aan had gedacht. Filmpjes en foto’s maken je (soms pijnlijk) duidelijk hoe beïnvloedbaar we zijn.

Je leert op basis van een aantal technieken wat de achtergronden zijn van beïnvloeden en manipuleren en waarom het in het dagelijks leven onontkoombaar is. Je krijgt de powerpoint presentatie cadeau en zeker 6 tips om zelf direct toe te passen. Al duizenden deelnemers gingen je voor.

“Zeer interessante praktijkervaringen gecombineerd met de psychologische achtergrond. Een leuke snelcursus “beïnvloeden” in de praktijk!”

De workshop begint met het beïnvloeden van keuzes. Vanuit je eigen ervaring merk je hoe snel je beslissingen kunt beïnvloeden. Daarna krijgen de deelnemers zicht op hoe de hersenen werken en hoe wij daarop in kunnen spelen. Door te spelen met eigen persoonskenmerken leer je in de praktijk situaties naar je hand te zetten. Daarbij is de wijze waarop je communiceert bepalend. Wij laten je ervaren hoe dat werkt. 

Uiteindelijk heb je zes praktische tips in handen om direct toe te passen.
 

Verdieping van de opleiding

Deelnemers investeren € 155,- exclusief btw inclusief versnaperingen.

De workshops duren van 16.00 uur tot 20.00 uur en worden verzorgd door Ronald van Aggelen.

Entree vereisten

-

Over de opleider

EarlyBridge zet uw gehele organisatie in beweging. Naar hogere klantgerichtheid, meer verkoop, efficiëntie, kortom: naar prestatie. Met een praktische mix van advies en training leren wij managers een cultuurverandering in gang te zetten en hiervoor medewerkers te mobiliseren. Wij leren medewerkers altijd door de ogen van de klant te kijken en laten ze ervaren waarom tevreden klanten zo belangrijk (en leuk!) zijn.

Wij bouwen bruggen tussen bedrijven en hun klanten door strategieën te ontwikkelen en te implementeren die een effectieve dialoog tussen merk en klant tot stand brengen. Door de organisatie vanuit het klantperspectief te bekijken en bij te sturen, kunnen we de belangen van uw bedrijf laten samenvallen met de belangen van uw klanten. Alleen zo krijg je loyale en winstgevende klantrelaties. Het is de basis waarop organisaties eindelijk hun ambities kunnen waarmaken en waarmee zij zich kunnen onderscheiden in de markt.

Wij combineren strategische lange termijn-consultancy met praktische en resultaatgerichte verandertrajecten. Want wij realiseren ons dat u liever vandaag dan morgen resultaat ziet.

Waar heb jij een vraag over?