Over ons: Jouw werk is ons werk!

Reiswerk is het expertise- en kenniscentrum op het gebied van arbeidsmarktzaken, arbeidsvoorwaarden, leren en employability in de reisbranche. Onze website, reiswerk.nl, is hét kennisplatform voor iedereen die werkt in de reisbranche of dat zou willen. Het is onze taak om talent te hebben en te houden in onze mooie branche en dat doen we met heel veel plezier!

Leren & Employability

In een dynamische en veranderende branche als de reisbranche is het belangrijk om (toekomstige) medewerkers aangesloten te houden. We faciliteren werkgevers en medewerkers daarom met gratis workshops en bijeenkomsten, het uitwisselen van informatie en best practices.  We werken daarnaast aan een goede aansluiting tussen opleidingen en de beroepspraktijk.

Lees meer

Arbeidszaken en HR

Niet alleen medewerkers maar ook HR-afdelingen in de reisbranche moeten in hun beleid meebewegen met de veranderende reisbranche. Daarom ontwikkelen we tools waarmee reisbedrijven en hun medewerkers toekomstbestendig blijven. We voeren projecten uit met betrekking tot onder meer de cao, verzuim, en de inzet van mensen met een arbeidsbeperking.

Lees meer

Arbeidsmarkt

Reiswerk doet jaarlijks onderzoek naar de arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche. We brengen de werkgelegenheid in kaart en de demografische gegevens van de professionals die werken in de reisbranche. We zetten ons ook in om de beste professionals met de juiste skills te laten kiezen voor een baan in de reisbranche. Dat doen we door effectieve en doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie.

Lees meer

Interviews en achtergrondartikelen

Reiswerk interviewt regelmatig CEO's of andere spraakmakers van binnen en buiten de reiswereld over belangrijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de reisbranche. 

Lees meer

Events & bijeenkomsten

Reiswerk organiseert regelmatig gratis events, masterclasses en andere bijeenkomsten voor werkgevers en werknemers in de reisbranche, opleiders of mensen die graag willen werken in de reisbranche. Kijk voor een overzicht van upcoming events en foto- en videoreportages van eerdere events op onze eventpagina en join in on the fun!
Zien we je de volgende keer?

Lees meer
  

Trainingen

Naast events biedt Reiswerk ook regelmatig gratis trainingen aan om reisbedrijven, medewerkers en/of opleiders klaar te hebben en te houden voor de toekomst. 

Lees meer

Het bestuur

Reiswerk is het samenwerkingsverband van werkgevers (branchevereniging ANVR) en werknemers (vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie) in de reisbranche. Deze partijen zijn vertegenwoordigd in ons bestuur.

Frank Radstake, verantwoordelijk voor Consumentenzaken en Sociaal Beleid bij ANVR – voorzitter
Linda Luidens, Head of Resourcing, Learning & Talent Management bij TUI – bestuurslid namens werkgevers
Paul Scholte, Chief Financial Officer van de D-rt Groep B.V. – bestuurslid namens werkgevers
Marlies Possel, vakbondsbestuurder bij FNV – bestuurslid namens werknemers
Kitty Huntjens, vakbondsbestuurder bij CNV Vakmensen – bestuurslid namens werknemers
Han ter Halle, vakbondsbestuurder bij De Unie – bestuurslid namens werknemers

De taken en de financiering van Reiswerk zijn geregeld in de fonds cao voor Reiswerk met looptijd van 1 november 2015 tot 1 november 2020. 

Ons team

Zsuzsika Oostinjen-Belovics, manager Reiswerk en Leren & Employability
Neem contact op met Zsuzsika

Shannon Yska, communicatiemanager
Neem contact op met Shannon


Miranda Wiltenburg, projectmanager arbeidszaken
Neem contact op met Miranda

Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist
Neem contact op met RianEls Holsappel, redacteur
Neem contact op met Els

 

Contact

 
Bezoekadres
Baarnsche Dijk 10
3741 LS Baarn
 
Vragen

Heb je een vraag voor ons?
Neem contact met ons op

Waar heb jij een vraag over?