Over ons: Jouw werk is ons werk!

Reiswerk is het expertise- en kenniscentrum op het gebied van arbeidsmarktzaken, arbeidsvoorwaarden, leren en employability in de reisbranche. Onze website, reiswerk.nl, is hét kennisplatform voor iedereen die werkt in de reisbranche of dat zou willen. Het is onze taak om talent te hebben en te houden in onze mooie branche en dat doen we met heel veel plezier!

Leren & Employability

In een dynamische en veranderende branche als de reisbranche is het belangrijk om (toekomstige) medewerkers aangesloten te houden. We faciliteren werkgevers en medewerkers daarom met gratis workshops en bijeenkomsten, het uitwisselen van informatie en best practices.  We werken daarnaast aan een goede aansluiting tussen opleidingen en de beroepspraktijk.

Lees meer

Arbeidszaken en HR

Niet alleen medewerkers maar ook HR-afdelingen in de reisbranche moeten in hun beleid meebewegen met de veranderende reisbranche. Daarom ontwikkelen we tools waarmee reisbedrijven en hun medewerkers toekomstbestendig blijven. We voeren projecten uit met betrekking tot onder meer de cao, verzuim, en de inzet van mensen met een arbeidsbeperking.

Lees meer

Arbeidsmarkt

Reiswerk doet jaarlijks onderzoek naar de arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche. We brengen de werkgelegenheid in kaart en de demografische gegevens van de professionals die werken in de reisbranche. We zetten ons ook in om de beste professionals met de juiste skills te laten kiezen voor een baan in de reisbranche. Dat doen we door effectieve en doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie.

Lees meer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van ontwikkelingen en trends in de reisbranche die van invloed zijn op jouw werk en loopbaan? Wil jij weten welke gratis events en bijeenkomsten wij op de rol hebben staan? Of lees jij graag een mooi interview met een bijzonder persoon uit de reisbranche of juist met een frisse blik van buiten de branche? We houden je graag op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
 

Het bestuur

Reiswerk is het samenwerkingsverband van werkgevers (branchevereniging ANVR) en werknemers (vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie) in de reisbranche. Deze partijen zijn vertegenwoordigd in ons bestuur.

Frank Radstake, verantwoordelijk voor Consumentenzaken en Sociaal Beleid bij ANVR – voorzitter
Linda Luidens, Head of Resourcing, Learning & Talent Management bij TUI – bestuurslid namens werkgevers
Paul Scholte, Chief Financial Officer van de D-rt Groep B.V. – bestuurslid namens werkgevers
Marlies Possel, vakbondsbestuurder bij FNV – bestuurslid namens werknemers
Kitty Huntjens, vakbondsbestuurder bij CNV Vakmensen – bestuurslid namens werknemers
Han ter Halle, vakbondsbestuurder bij De Unie – bestuurslid namens werknemers

TravelNext

TravelNext is een samenwerking van Reiswerk en NHTV en groeide uit tot hét Nederlandse travelmarketingblog waarin alle facetten van digitale marketing worden behandeld.TravelNext is onafhankelijk en inspireert, verbindt en faciliteert door zowel online als offline kennis te verzamelen, samen te brengen en te delen.

Lees meer

Ons team

Zsuzsika Oostinjen-Belovics, manager Reiswerk en Leren & Employability
Neem contact op met Zsuzsika

Shannon Yska, communicatiemanager
Neem contact op met Shannon


Miranda Wiltenburg, projectmanager arbeidszaken
Neem contact op met Miranda

Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist
Neem contact op met RianEls Holsappel, redacteur
Neem contact op met Els

 

Contact

 
Bezoekadres
Baarnsche Dijk 10
3741 LS Baarn
 
Vragen

Heb je een vraag voor ons?
Neem contact met ons op

Waar heb jij een vraag over?