Arbeidsmarkt

Reiswerk doet jaarlijks onderzoek naar de arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche. We brengen de werkgelegenheid in kaart en de demografische gegevens van de professionals die werken in de reisbranche. De gegevens van onze arbeidsmarktonderzoeken verzamelen we in onze databank: De Reiswerk Facts & Figures.

Ons arbeidsmarktonderzoek geeft niet alleen werkzoekenden een juist beeld van hun arbeidsmarktkansen, maar geeft werkgevers ook een beeld van hun merk en imago als werkgever. De feiten en cijfers die voortkomen uit ons arbeidsmarktonderzoek geven bovendien sturing en richting aan de doelen en projecten die Reiswerk uitvoert. De Reiswerk Facts & Figures vormt zo de grondlegger onder alles wat Reiswerk doet.

Klik hier om naar de Reiswerk Facts & Figures te gaan.

Naast de Facts & Figures werken we ook aan ons doel om de beste professionals met de juiste skills te laten kiezen voor een baan in de reisbranche. Dat doen we door die beste professionals te vinden en te boeien voor de reisbranche en door een effectieve en doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie. Maar we zorgen er ook voor dat aankomende professionals aan een (toeristische) opleiding beginnen met een juist beroepsbeeld. Als je van reizen houdt, wil dat nog niet zeggen dat je succesvol zult zijn in de reisbranche.

Meer weten of vragen? Stuur Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist van Reiswerk een mail op rian@reiswerk.nl.

Facts & Figures

Hoeveel reisondernemingen zijn er? En hoeveel mensen werken er in de reisbranche? Dit en nog veel meer actuele arbeidsmarktinformatie vind je in het Reiswerk Dashboard.

De reisbranche in cijfers

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over wat we allemaal doen op het gebied van arbeidszaken? Neem dan contact op met onze arbeidsmarktspecialist Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?