Leren & Employability

De reisbranche verandert en daarmee ook het dna van de professionals in de reisbranche. We zien onder meer dat het aandeel verkoopfuncties afneemt en dat het aandeel online marketeers en IT-ers groeit.

Reiswerk werkt aan een goede aansluiting tussen opleidingen en de beroepspraktijk. Dat geldt voor zowel de toeristische opleidingen, maar ook voor andere opleidingen. We maken het onderwijs bewust van actuele ontwikkelingen in de branche. Dit doen we onder andere via werksessies en door het aanbieden van werkvormen en tools.

In een dynamische en veranderende branche als de reisbranche is het belangrijk om medewerkers aangesloten te houden op die veranderende branche. Daarom ligt de komende jaren de focus meer op de zittende medewerkers. We faciliteren een leven lang leren en jagen die aan met gratis workshops en e-learningmodules, het uitwisselen van best practices en het verzamelen van  inspirerende leermethoden en andere tools.

Vind een opleiding die bij je past

Eenmaal uit de schoolbanken ben je nog lang niet uitgeleerd. Integendeel! Ben je op zoek naar een opleiding die aansluit bij jouw wensen en behoeften? Neem eens een kijkje in onze database en vind een opleiding, training, cursus of workshop die bij je past!

Aan de slag!

Aankomende events

13 mrt
Workshop Functiewaardering Maart 2018 (nog 1 plaats beschikbaar)
Van 2:00 tot 4:00 bij Baarn (kantoor Reiswerk)
29 mrt
HR Expertmeeting Maart 2018
Van 1:00 tot 5:30 bij Down Under, Nieuwegein
11 okt
HR Expertmeeting Oktober 2018
Van 1:00 tot 5:30 bij Midden Nederland

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over wat we allemaal doen op het gebied van leren en employability? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via zsuzsika@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?