Leren & Employability

De reisbranche verandert en daarmee ook het dna van de professionals in de reisbranche. We zien onder meer dat het aandeel verkoopfuncties afneemt en dat het aandeel online marketeers en IT-ers sterk groeit.

Reiswerk werkt aan een goede aansluiting tussen opleidingen en de beroepspraktijk. Dat geldt voor zowel de toeristische opleidingen, maar ook voor andere opleidingen. We maken het onderwijs bewust van actuele ontwikkelingen in de branche. 

In een dynamische en veranderende branche als de reisbranche is het belangrijk om medewerkers aangesloten te houden op die veranderende branche. Daarom ligt de komende jaren de focus meer op de zittende medewerkers. We faciliteren een leven lang leren en jagen die aan met gratis workshops, de organisatie van kennissessies en events, het uitwisselen van best practices en het verzamelen van  inspirerende leermethodes en andere tools.

Aankomende events

25 mei
Business Course RSC18
Van 8:00 tot 8:00 bij Playa d'en Bossa, Ibiza
19 jun
RSC Speeddate
Van 2:00 tot 6:00 bij ANWB Reizen (theater) 
Taurusavenue 18 Hoofddorp
4 okt
Reiswerk Learning Event 2018
Van 1:00 tot 6:00 bij Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over wat we allemaal doen op het gebied van leren en employability? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via zsuzsika@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?