TravelNext

TravelNext is de Nederlandse eMarketing community voor de travel & hospitality industrie. TravelNext is onafhankelijk en inspireert, verbindt en faciliteert door zowel online als offline kennis te verzamelen, samen te brengen en te delen. TravelNext is een samenwerking van Reiswerk en NHTV en groeide uit tot hét Nederlandse travelmarketingblog waarin alle facetten van digitale marketing worden behandeld.

TravelNext richt op de medewerkers en directie & beleidsmakers in de travel- en hospitality industrie die actief zijn op het gebied van (online)marketing. Daarnaast richt de community zich op de toekomstige reismanagers & marketeers in het werkveld en tevens op studenten & docenten binnen de diverse toeristische opleidingen. De TravelNext eTravelmarketing community richt zich op de allerlaatste ontwikkelingen.

Direct naar de website van TravelNext


 

 

9 nov
HR Expertmeeting November 2017
Van 1:30 tot 5:30 bij Down Under, Nieuwegein
13 mrt
Workshop Functiewaardering Maart 2018
Van 2:00 tot 4:00 bij Baarn (kantoor Reiswerk)

Meer weten?

Lobke Elbers is community manager bij TravelNext. Wil je nieuws tippen, persberichten delen, blogger worden of heb je een andere vraag? Neem dan contact met haar op via de website van TravelNext.

Waar heb jij een vraag over?