Inspirerende reisbrancheverhalen

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden in de reisbranche? Of hoe reisprofessionals hun werk vinden? 

Laat je inspireren door deze reisbrancheverhalen!  Vijf reisprofessionals vertellen vol passie over hun bestemming in de reisbranche. 

Yvon Agterhof heeft een heel persoonlijke touch als zelfstandig reisagent. Ze vindt het iedere keer een uitdaging om een reis samen te stellen die precies past bij de behoeften en wensen van haar klanten. Ze is een reiscoach die in het leven van haar klanten duikt om te weten te komen wat zij willen en verwachten van hun reis. 

 

Voor Kieke van Maarschalkerwaart begon haar liefde voor avontuurlijke reizen met een passie voor orka's. Nu stelt ze wildlifereizen voor haar klanten samen. 

 

Communicatiemanager Wietske Viergever en reisredacteur Arthur Snijders laten zien wat de waarde van social media is voor de reisbranche. Maar ook hoe zij omgaan met een continu veranderende reisbranche. 

 

Ellen maakte een periode van groot verdriet en rouw mee in haar leven. Net op het moment dat ze een carrièreswitch naar de reisbranche maakte. Bekijk hoe Ellen haar passie als reisprofessional hervond. 

Zulema laat in haar story zien hoe ze haar draai als zelfstandig reisagent even kwijt raakte. Was dit werk nog wel haar roeping? Ze wist het even niet meer. Na een periode van rust en bezinning hervond ze haar bestemming in de reisbranche. 

Wil jij jouw reisbrancheverhaal delen met je collega reisprofessionals? Schrijf je eigen inspirerende reisbrancheverhaal of zet het op film en deel je verhaal in een blog. Lees in de reisverslagen of de ervaringsverhalen van branchegenoten hoe zij hun carrière in de reisbranche vormgeven. In ons Reiswerk Webmagazine vind je ook regelmatig een inspirerend reisbrancheverhaal.