Reiswerk verzekeringen

Via Reiswerk kun je deelnemen aan een verzekeringsexamen. Hiermee toets je of jouw kennis van het verkopen van reis- en annuleringsverzekeringen up-to-date is. Met dit verzekeringsexamen ben je klaar om verzekeringen in de reisbranche te verkopen.

Veel reisorganisaties verkopen reisverzekeringen als onderdeel van een (pakket)reis. Voor het bemiddelen in en het verkopen van verzekeringen is deskundigheid vereist. Dit is verplicht en staat onder meer omschreven in de Wet Finaniceel Toezicht (Wft).

Om vrijgesteld te blijven van verplichte assurantie-opleidingen en diploma's kun je via Reiswerk deelnemen aan het Examen Reiswerk Verzekeringen. 

Lees hier meer over de Wet Financeel Toezicht

Examen Reiswerk Verzekeringen

Het examen Reiswerk Verzekeringen stelt je dus in staat om je te laten examineren. Wanneer je het examen positief afrond, ontvang je een certificaat. Met het certificaat Reiswerk Verzekeringen op zak mag je reis- en annuleringsverzekeringen in onze branche verkopen.


Wil jij ook zorgen dat je de juiste papieren op zak hebt om reis- en annuleringsverzekeringen te verkopen? Je kunt direct aan de slag met het aanvragen van een examen, waar je op een door jou gekozen externe locatie aan kunt deelnemen. De kosten voor deelname aan het examen bedragen: € 99,- (incl. BTW) per persoon en je kunt maximaal 90 dagen vooruit jouw examen inplannen.
Voor het afnemen van het examen Reiswerk Verzekeringen werken wij samen met Lamark. Lamark is in het bezit van een landelijk dekkend netwerk van Test Centers en hanteert het motto: "Flexibel examineren". Dit heeft als voordeel dat we het voor jou als examen kandidaat mogelijk maken om het examen af te nemen op een datum en tijd die voor jou het beste uitkomt. Ook is Lamark een onafhankelijke partij en niet gebonden aan een opleidingsinstituut.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je vragen of het Examen Reiswerk Verzekeringen? Neem dan contact met ons op!

Vraag direct een examen aan
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.