Reiswerk Studenten Challenge

Reiswerk Studenten Challenge 2017 naar Marrakech!

Reiswerk organiseert jaarlijks de Reiswerk Studenten Challenge (voormalig Reiswerk Studentencongres, ofwel RSC) voor tientallen excellente hbo-studenten. Op een plek ergens in het buitenland, ontdekken ongeveer zestig studenten tijdens het zesdaagse congres wat het werken in de reisbranche inhoudt en welke carrièremogelijkheden de branche heeft. Dit jaar gaan we naar zonnig Marokko! Is de Reiswerk Studenten Challenge de vliegende start van jouw carrière in de reisbranche? 

Voor wie?
Voor afstuderende studenten tourism management, traveltrade, E-commerce, online marketing, ICT en/of datamanagement die samen met het bedrijfsleven de uitdagingen in de reisbranche durven aan te gaan.

- Ben jij bereid jouw kennis op het gebied van tourism management, traveltrade, e-commerce, ict of datamanagement met ons te delen?
- Ben je ondernemend, creatief en ben je in staat om out of the box te denken?
- Kun je werken in een team?
- Kun je denken vanuit de reizende klant?
- Ben je in staat om kansen te zien en te creëren om waarde toe te voegen aan de customer journey?

Dan is deze challenge wat voor jou!

Wat gaan we doen?
Zestig laatstejaars studenten gaan een week in 8 teams op een leuke bestemming aan de slag met de actuele thema's in de reisbranche. De studenten krijgen de kans op onvergetelijke wijze kennis te maken met een innovatieve, uitdagende en dynamische sector.

Reiswerk Talent Award
Als je gedurende de week jouw betrokkenheid laat zien, jouw interesse in de reisbranche, jouw leergierigheid en gezonde nieuwsgierigheid en er het beste wil uithalen voor je team... dan word je misschien wel genomineerd voor de Reiswerk Talent Award. De winnaar mag mee naar het ANVR-congres dat dit najaar plaats gaat vinden in Sevilla. Een tweede kans om de reisbranche nog beter te leren kennen. En de reisbranche jou natuurlijk.

Bestemming
De Reiswerk Studenten Challenge 2017 gaat naar Marrakech in Marokko. We verblijven in het super romantische RIU hotel van TUI. Samen met Reiswerk zal TUI de reis, de accommodatie en de excursies verzorgen. Transavia voert de vluchten uit. Schiphol Airport, Sunnycars, Pyton, Amadeus en SGR zijn de overige sponsoren van dit event.

Wanneer?
Van 21 tot en met 26 mei 2017.

Contact en vragen
Als HTRO-student kun je voor vragen terecht bij de mentor van je opleiding. Uiteraard mag je ook contact opnemen met Rian Verkooijen van Reiswerk via info@reiswerk.nl.
Ben je hbo-student IT, e-commerce of online marketing en zit je in het laatste jaar van je studie? Dan nodigt Reiswerk je van harte uit om via deze link te solliciteren naar een deelnameplaats aan de Challenge! Ook jij kunt voor vragen of voor meer informatie contact opnemen met Rian Verkooijen van Reiswerk via info@reiswerk.nl.
 

Recap: RSC16 in Macedonié!
De vijfde editie van de Reiswerk Studenten Challenge vond plaats van 23 tot en met 28 mei 2016 in Macedonië. Op deze bijzondere én zonnige locatie, speelden de deelnemende studenten de levensechte Reiswerkgame. Deze game is speciaal ontwikkeld om toekomstig talent uit te dagen om het werken in de reisbranche te ervaren en te laten zien wat ze in huis hebben als toekomstig professional in de reisbranche. Tijdens het event is er veel interactie tussen reisbranchepraktijk en de studenten. Het is een energieke pressure cooker voor de studenten, maar ook voor de crew en de deelnemende reisbedrijven. Sponsoren TUI, Schiphol, Pyton, Sunnycars en de opleidingen InHolland, NHTV, Saxion, Stenden en TIO maakten de Reiswerk Challenge 2016 (RSC16) mede mogelijk. 

Reiswerk Talent van het Jaar 2016: Rianne Bouwer
Rianne Bouwer van hogeschool Inholland Haarlem is in Macedonië verkozen tot Reiswerk Talent 2016! Rianne mocht haar award in ontvangst nemen op de slotdag van de Reiswerk Studenten Challenge in Macedonië. Rianne wint, naast haar award, deelname aan het ANVR-congres 2016 op Curaçao, een traineeship van een maand bij TUI (onder persoonlijke leiding van Arjan Kers, General Manager van TUI) en de kans om gedurende het jaar haar netwerk uit te breiden als ambassadeur van Reiswerk.

RSC social
Ben je benieuwd naar de foto's, de ervaringen en het programma van deze uitdagende week? Kom alles te weten op de Facebook-pagina van de Reiswerk Studenten Challenge

RSC16: The Aftermovie
Een leuke korte impressie van de Reiswerk Studenten Challenge 2016: