headertc(1).png

Travel Challenge 2023

Hét event waar hbo studenten, reisbedrijven, experts en onderwijsinstellingen samenkomen. Vijf dagen lang werk je aan een duurzaamheidsgerelateerde case op een prachtige bestemming. 

  • Leer van de beste experts
  • Draag bij aan duurzaamheid 
  • Verzeker jezelf van de perfecte baan
  • Geniet van de mooie tijd!

Wat is de Travel Challenge precies?

Van eind mei tot begin juni vindt dé business course van de reisbranche plaats en de inschrijving is nu geopend! Tijdens dit 5-daagse event werk je samen met 64 studenten van verschillende opleidingen aan een business case. De case staat in het teken van duurzaamheid en het positief bijdragen aan de bestemming.

Vertegenwoordigers van belangrijke reisorganisaties en ervaren sprekers zijn aanwezig om je te ondersteunen bij deze case, dé kans om van de beste te leren! Door slim te netwerken en goede connecties te maken ontmoet je wellicht meteen je toekomstige werkgever.

Je werkt dus niet alleen hard aan een case, je leert ook nog eens heel veel van de beste, je maakt ongelooflijk veel plezier en leert de bestemming kennen tijdens leuke excursies. 

Waarom je deel wilt nemen!

Ben jij klaar om jezelf te verzekeren van die perfecte baan in de reisbranche zodra je afgestudeerd bent? En wil jij bijdragen aan de bestemming en de duurzaamheid daar van? Stuur dan je motivatiefilmpje naar de contactpersoon van jouw onderwijsinstelling vóór 1 februari.

Alleen de meest gemotiveerde en enthousiaste studenten worden geselecteerd en persoonlijk uitgenodigd voor deelname aan dit unieke event!

Kosten: €299,- inclusief kick-off event, DISC-analyse, vlucht, verblijf, excursies, masterclasses en op basis van all inclusive. Exclusief persoonlijke uitgave.

Interessante informatie

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat bereik je ermee? Lees het hier!

De bestemming

Waar vindt de Travel Challenge 2023 plaats? Voor welke plek op deze aardbol gaan wij aan de slag met duurzaamheid en ...

Lees verder

Het programma

Vijf dagen lang werk je in teams, onder begeleiding van experts, aan een case. Maar 'work hard, play hard', er is nat...

Lees verder

Het is een sprinkplank om de branche in te komen en een mooi netwerk op te bouwen. 

Sebastiaan van Kemenade

Business Annalist, KLM