img 20200114 wa0025 3

Travel Challenge 2023

Hét event waar hbo/wo studenten, bedrijven, experts en onderwijsinstellingen samenkomen. Vijf dagen lang werk je aan een duurzaamheidsgerelateerde case op het prachtige Fuerteventura. 

  • Leer van experts
  • Draag bij aan duurzaamheid 
  • Verzeker jezelf van de perfecte baan
  • Geniet van de mooie tijd!

Wat is de Travel Challenge precies?

Van 31 mei t/m 4 juni reizen 64 studenten en experts van gerenommeerde bedrijven naar Fuerteventura. De 32 toerisme studenten en de 32 studenten van opleidingen zoals Marketing, IT, Data, Sales, Business Administration, etc. werken samen in kleine teams aan een case. Deze case staat in het teken van duurzaamheid en zal positief bijdragen aan de bestemming. 

De vertegenwoordigers van de reisbedrijven zullen de studenten ondersteunen bij deze case, dé kans om van de beste te leren! Door slim te netwerken en goede connecties te maken onstaan er wellicht mooie matches tussen werkgever en toekomstige medewerker. 

De congreszaal zullen we deze trip maar weinig zien! We werken namelijk op prachtige locaties en beleven ervaringen die altijd bij zullen blijven.

Wie zijn de deelnemers?

De reisbranche heeft een grote behoefte aan nieuw talent op verschillende vakgebieden. Met de Travel Challenge hopen we dan óók studenten die geen toerisme studeren, enthousiast te maken voor een baan in deze mooie branche. Meer dan 10 onderwijsinstellingen en de volgende studies zijn vertegenwoordigd: Toerisme, Communicatie en multimedia, Creative Business, Master Tourism, Society and Environment, Bedrijfskunde, International Business, Marketing, ICT & Business en Engeneering.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Er zijn 64 topstudenten geselecteerd.

logossquare

Welke bedrijven zijn vertegenwoordigd? 

Voor reisbedrijven is het een uitgelezen kans om in contact te komen met de meest gemotiveerde topstudenten. De afgevaardigden kunnen hun jarenlange ervaring en diepe kennis overdragen op leergierig talent. Wie zijn onze partners? Je ziet het hier rechts >

Interessante informatie

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat bereik je ermee? Lees het hier!

Het programma

Vijf dagen lang werk je in teams, onder begeleiding van experts, aan een case. Maar 'work hard, play hard', er is nat...

Lees verder

De bestemming

Waar vindt de Travel Challenge 2023 plaats? Voor welke plek op deze aardbol gaan wij aan de slag met duurzaamheid en ...

Lees verder

Het is een sprinkplank om de branche in te komen en een mooi netwerk op te bouwen. 

Sebastiaan van Kemenade

Business Annalist, KLM