tekengebied1(1)

Travel Challenge 2023

Hét event waar hbo/wo studenten, bedrijven, experts en onderwijsinstellingen samenkomen. Vijf dagen lang werk je aan een duurzaamheidsgerelateerde case op het prachtige Fuerteventura. 

  • Leer van experts
  • Draag bij aan duurzaamheid 
  • Verzeker jezelf van de perfecte baan
  • Geniet van de mooie tijd!

Wat is de Travel Challenge precies?

Van 31 mei t/m 4 juni reis je samen met 63 andere studenten en experts van gerenommeerde bedrijven naar Fuerteventura. Je werkt samen met studenten van opleidingen zoals Marketing, IT, Data, Sales, Business Administration, etc. aan een real-time case. Deze case staat in het teken van duurzaamheid en het positief bijdragen aan de bestemming. 

De congreszaal zul je deze trip weinig zien! Je werkt namelijk op prachtige locaties en neemt deel aan masterclasses die je altijd bij zullen blijven.

Vertegenwoordigers van de bedrijven zullen je ondersteunen bij deze case, dé kans om van de beste te leren! Door slim te netwerken en goede connecties te maken ontmoet je wellicht meteen je toekomstige werkgever.

Waarom je deel wilt nemen!

De reisbranche heeft een grote behoefte aan nieuw talent op het gebied van Marketing, Business Administration, IT, Economie, etc. Ben jij klaar om jezelf te verzekeren van die perfecte baan zodra je afgestudeerd bent? En wil jij bijdragen aan de duurzaamheid van de bestemming? Stuur dan je motivatiefilmpje naar info@reiswerk.nl vóór 30 maart.

Alleen de meest gemotiveerde en enthousiaste studenten worden geselecteerd en persoonlijk uitgenodigd voor deelname aan dit unieke event!

Kosten: €299,- inclusief kick-off event, DISC-analyse, vlucht, verblijf (4*), excursies, masterclasses en op basis van all inclusive. Exclusief persoonlijke uitgave.

Hoe kun je je aanmelden?

Ben jij laatstejaars hbo of wo student? Stuur dan vóór 30 maart jouw motivatie naar info@reiswerk.nl. Zorg ervoor dat je de volgende onderwerpen meeneemt:

  • De opleiding die je volgt 
  • Bij welke onderwijsinstelling je de opleiding volgt(incl. locatie)
  • Waarom je deel wilt nemen aan de Travel Challenge
  • Waarom de reisbranche je interesseert 
  • Een korte introductie van wie jij bent en wat je doet

 

Aanmelden

Interessante informatie

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat bereik je ermee? Lees het hier!

Het programma

Vijf dagen lang werk je in teams, onder begeleiding van experts, aan een case. Maar 'work hard, play hard', er is nat...

Lees verder

De bestemming

Waar vindt de Travel Challenge 2023 plaats? Voor welke plek op deze aardbol gaan wij aan de slag met duurzaamheid en ...

Lees verder

Het is een sprinkplank om de branche in te komen en een mooi netwerk op te bouwen. 

Sebastiaan van Kemenade

Business Annalist, KLM