Travel Challenge

De Travel Challenge is hét grootste event dat Reiswerk organiseert voor toekomstig talent.

Wat is de Travel Challenge?

De Travel Challenge is een meerdaagse business course op een bestemming in het buitenland. Tijdens dit event worden HBO en WO studenten in contact gebracht met de reisbranche en de deelnemende (reis) organisaties. Het doel? Zorgen dat al die studenten aan het werk gaan in de reisbranche!

Studenten van HBO en WO opleidingen zoals Toerisme, Markting, IT, Data Science, en dergelijke kunnen zich aanmelden voor dit event. Máár alleen de 64 beste, meest gemotiveerde studenten worden geselecteerd en mogen daadwerkelijk deelnemen.

Meer informatie opvragen

De case

Gedurende de Travel Challenge kunnen de studenten hun talent tonen terwijl zij in multidisciplinaire teams werken aan een case. Samen met experts en opleidingsinstituten werken zij aan de case die in het teken staat van duurzaamheid en het bijdragen aan de bestemming. De exacte invulling van de case wordt op een later moment bekend gemaakt.

Meer informatie opvragen

Waarom deelnemen?

Ben jij student?

Dan is de Travel Challenge een belangrijk event om je in de kijker te spelen bij de deelnemende reisbedrijven. Het is een ware springplank om de reisbranche in te stromen, in een stageplaats, traineeship of een baan. Daarnaast leer je ontzettend veel van experts en je medestudenten, en is het gewoon heel erg leuk!

Vertegenwoordig jij een reisorganisatie?

Dan is de Travel Challenge hét moment om in contact te komen met nieuw talent.

Krapte op de arbeidsmarkt? Kom in direct contact met 64 gemotiveerde studenten van diverse opleidingen. Zij studeren binnenkort af en zijn klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Je spendeert een aantal dagen met hen terwijl zij werken aan een case, je ziet dus meteen wie de kwaliteiten heeft waar jij naar op zoek bent!

Gen Z beter begrijpen? In een informele sfeer sta je in nauw contact met een nieuwe generatie vol talenten. Door samen te werken, een DISC analyse en leuke gesprekken leer je elkaar veel beter begrijpen!

Employer branding belangrijk? Door deelname aan de Travel Challenge laat je aan de buitenwereld zien dat jouw organisatie vooruitstrevend is en het belangrijk vindt om afgestudeerden een eerlijke kans op de arbeidsmarkt te geven.

Een kloof tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt? Ga het gesprek aan met de deelnemende onderwijsinstellingen en verbeter de stroom van nieuw talent naar jouw organisatie.

Deelnemen? Deelname is mogelijk vanaf €2500,-. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er wordt een maximum aantal reisbedrijven gehanteerd in verband met eerlijke kansen voor elke organisatie.

Meer informatie opvragen

Aftermovie Travel Challenge 2019

In 2019 heeft de laatste editie van de Travel Challenge plaatsgevonden. Hoe verliep het event? Wat vonden de studenten er van? En hoe hebben de afgevaardigden van de reisbedrijven het ervaren? Wat hebben zij ondernomen? En wie heeft de Challenge gewonnen? Bekijk video nu!

 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.