Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Travel College Students

Door de samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven binnen Travel College Students, spelen we op een innovatieve manier in op de snelle veranderingen die de reisbranche nu doormaakt. Dit vergroot de kansen van de Travel student na afstuderen bij het vinden van een baan in de reisbranche. 

Wat is Travel College Students?

Na een succesvolle pilot zijn wij in augustus 2021 gestart met het leerplatform Travel College Students. Travel College Students is een onderdeel van Travel College, het online leerplatform voor de reissector. Het is een unieke samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven en speelt in op de actuele (leer)behoefte & veranderingen in de reisbranche. Travel College Students heeft meer dan 600 cursussen, zowel vakinhoudelijke (reisbranche specifiek) als cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Via speciaal ontworpen leerlijnen creëren we focus voor de docenten en studenten.

Voor wie is Travel College Students?

Travel College Students is er in de eerste plaats voor studenten en docenten in alle leerjaren van de opleiding Travel & Hospitality op mbo niveau en de toerisme opleidingen op hbo niveau.

Meer informatie

Wil je meer weten of wil je Travel College Students inzetten als onderdeel van je onderwijsprogramma?

Neem dan contact met ons op
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.