onderwijs(1)

Ik werk voor een
onderwijsinstelling

Bij Reiswerk streven we voortdurend naar een naadloze verbinding tussen onderwijs en de praktijk van het werkveld. Dit is van cruciaal belang voor de toekomst van onze branche.

In nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen bouwen we gezamenlijk aan een veelbelovende toekomst in de reisbranche. Ons streven is om ervoor te zorgen dat de kennis en het niveau van de afgestudeerde studenten optimaal aansluiten bij de behoeften en wensen van werkgevers in de reiswereld. Dit realiseren we op uiteenlopende manieren.

Enerzijds vertegenwoordigen we de reisbranche in diverse samenwerkingsverbanden en werkveldcommissies, waardoor we een actieve rol spelen in het vormgeven van het onderwijscurriculum. Anderzijds richten we ons op de ontwikkeling en implementatie van innovatieve programma's en projecten, zoals Travel College Students en de Travel Challenge. Op deze manier willen we zorgen voor een match tussen het onderwijs en de praktijk, en de nieuwe generatie professionals klaarstomen voor een succesvolle carrière in de reisbranche.

  

Waarmee kunnen we jou
verder helpen?

Travel College Students

Meer weten over ons online leerplatform voor studenten? 

Lees verder

Travel Challenge

Vijf dagen in het buitenland met 60 studenten.

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.