Schrijf je nu in voor de HR Expertmeeting op 27 juni om 13.30u "Hoe trek je nieuw talent aan voor jouw reisorganisatie?"

Waarom werken in de reiswereld?

Waarom zou je voor een baan in de reisbranche kiezen?

Waarom kies je voor een baan in de reiswereld?

Mensen die in de reiswereld werken, waarderen hun werk omdat ze iedere dag bezig met het fantastische product reizen. De reiswereld biedt uitdagende banen in een innovatieve omgeving en een gezellige sfeer. Er zijn ontzettend veel carrièremogelijkheden in verschillende vakgebieden en op ieder niveau. De reiswereld heeft nieuwe professionals zoals jou nodig! Door de opkomst van de verkoop van reizen via internet zijn er veel nieuwe en uitdagende functies ontstaan binnen de reisbranche, zowel online als offline.

Werken in de reiswereld betekent een uitdagende baan in een dynamische industrie. Een industrie waarin je dus niet alleen als reisleider aan de slag kunt, maar juist ook als (online) marketeer, ICTer of Data Analist. Geen dag is hetzelfde als je in de reiswereld werkt. De dynamiek in de wereld en technologische en andere ontwikkelingen zorgen ervoor dat je werk uitdagend en iedere dag weer anders is.

  • Je werkt met het leukste product ter wereld: reizen
  • Je werkt in een dynamische branche, die continu in ontwikkeling is
  • Je functie is daardoor afwisselend en veelzijdig
  • Je maakt deel uit van een team
  • Je kan snel aan het werk, want er zijn volop baankansen
  • Je hebt genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen en om door te groeien
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.