Ik zoek personeel

Je bent op zoek naar een nieuwe medewerker voor jouw reisbedrijf. Hoe vind je dé perfecte kandidaat voor je vacature en waar begin je? We zetten de tips voor je op een rij!

Plaats gratis vacatures!

Jouw reisbedrijf kan gratis vacatures plaatsen op reiswerk.nl. Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras. Het kost niks, nada, noppes! Hetzelfde geldt voor stageplaatsen.
Aan de slag!

Employer branding

De juiste medewerkers aantrekken en behouden is belangrijk voor jouw reisbedrijf. Hoe je je daarbij positioneert als werkgever is cruciaal. Benieuwd hoe je dit aan kunt pakken? We helpen je graag op weg.
Aan de slag!

Personeel met een arbeidsbeperking

Werken met mensen met een arbeidsbeperking loont! Je moet alleen wel weten waar je kunt beginnen, wat de voor- en nadelen zijn en van welke financiële regelingen je gebruik kunt maken. Dit en meer hebben we voor je uitgezocht.
Aan de slag!

Aantrekken en behouden van talent

Reiswerk selecteert voor werkgevers informatie als het gaat om vinden, aantrekken en behouden van talent. Nu de arbeidsmarkt weer aantrekt, barst de strijd om talentvolle en gekwalificeerde professionals los. Hoe kun je jouw organisatie profileren als een aantrekkelijke werkgever? In de whitepaper van onderzoeksbureau Effectory staan 5 concrete tips.
Download hem hier!

Binnen een overspannen arbeidsmarkt op zoek naar ICT Professionals?

Binnen een overspannen arbeidsmarkt op zoek naar ICT Professionals? ISense, specialist in ICT Recruitment en Detachering, geeft tips over hoe jouw vacature opvalt tussen het vacaturegeweld. Het kiezen van de juiste vacaturetitel en de vindbaarheid is ‘key’! Voor veel functies zijn ook synoniemen bruikbaar om de vindbaarheid optimaal in te zetten; een overzicht alle tips vind je in hun whitepaper. 
Download hem hier!

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

E-Business Application Development Manager
> 40 uur p/w bij Corendon in Lijnden
Partner Accountmanager
32 - 40 uur p/w bij Thomas Cook Nederland in Hoofddorp
Online Marketeer Performance – VakantieDiscounter
32 - 40 uur p/w bij Otravo in Amsterdam