Ik zoek personeel

Je bent op zoek naar een nieuwe medewerker voor je bedrijf. Hoe vind je dé perfecte kandidaat voor je vacature en waar begin je? We zetten wat tips voor je op een rij!

Plaats gratis vacatures!

Reisbedrijven plaatsen gratis vacatures op reiswerk.nl. Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras. Het kost niks, nada, noppes! Hetzelfde geldt voor stageplaatsen.
Aan de slag!

Employer branding

Hoe jij je positioneert als werkgever is cruciaal in het werven van personeel. We noemen dit employer branding. Benieuwd hoe je dit aan kunt pakken? We helpen je graag op weg.
Aan de slag!

Kansen bieden aan iemand met een arbeidsbeperking

Werken met mensen met een arbeidsbeperking loont! Je moet alleen wel weten waar je kunt beginnen, wat de voor- en nadelen zijn en van welke financiële regelingen je gebruik kunt maken. Dit en meer hebben we voor je uitgezocht.
Aan de slag!

Aantrekken en behouden van talent

Reiswerk selecteert voor werkgevers informatie als het gaat om vinden, aantrekken en behouden van talent. Nu de arbeidsmarkt weer aantrekt, barst de strijd om talentvolle en gekwalificeerde professionals los. Hoe kun je jouw organisatie profileren als een aantrekkelijke werkgever? In de whitepaper van onderzoeksbureau Effectory staan 5 concrete tips.
Download hem hier!

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

Stagiair Marketing & Communicatie
24 - 32 uur p/w bij Reiswerk in Baarn
Business Travel Counselor
32 - 40 uur p/w bij Carlson Wagonlit Travel in Diverse Locaties in Nederland, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam
Medewerker Verkoopondersteuning
16 - 24 uur p/w bij All for Nature Travel in Woerden