Ik wil info over leren & ontwikkelen

Je wilt dat je medewerkers bij blijven en de kennis en vaardigheden hebben of verwerven die nodig zijn in jouw reisbedrijf. Of je wilt jong talent een kans geven om binnen jouw reisbedrijf als stagiair aan de slag te gaan. Graag zetten we hier alle informatie over leren, ontwikkelen en onderwijs voor je op een rij!

Actuele ontwikkelingen in leren

Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van leren? Wat doen we bij Reiswerk als het gaat om de thema's leren & ontwikkelen? En staat hét leerevent van de reiswereld al in jouw agenda?
Lees hier verder

Stageplaatsen en leerbedrijven

Hoe vind je een stagiair, hoe leg je stageafspraken vast? En hoe wordt jouw reisbedrijf een erkend leerbedrijf? We geven je graag de antwoorden.
Kijk hier

Hoe blijven mijn medewerkers fit for the future?

De (technologische) ontwikkelingen in de reisbranche gaan razend snel. Hoe houd je je medewerkers toekomstbestendig en veranderbereid? We helpen je graag met praktische adviezen en tips.
Kijk hier

Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven

Omdat de reisbranche continu in beweging is, is het belangrijk dat jouw toekomstige medewerkers goed opgeleid worden. We laten je graag zien wat wij als Reiswerk op dit gebied doen en hoe jij kunt bijdragen aan een betere aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.
Kijk hier

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

E-Business Application Development Manager
> 40 uur p/w bij Corendon in Lijnden
Partner Accountmanager
32 - 40 uur p/w bij Thomas Cook Nederland in Hoofddorp
Online Marketeer Performance – VakantieDiscounter
32 - 40 uur p/w bij Otravo in Amsterdam