Ik wil info over stages/scholing/onderwijs

Je wilt dat je medewerkers bij blijven en de kennis en vaardigheden hebben of houden die nodig zijn in jouw reisbedrijf. Of je wilt jong talent een kans geven om binnen het bedrijf tijdelijk als stagiair aan de slag te gaan. Bovendien heb je ook in de toekomst behoefte aan goed opgeleid personeel dat je reisbedrijf in kan stromen. Daarom zetten we graag alle informatie over onderwijs, scholing en stages voor je op een rij!

Actuele ontwikkelingen scholing en onderwijs

Wat zijn actuele ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en educatie? En waar is Reiswerk op het gebied van leren en employability mee bezig? We zetten het voor je op een rij.
Kijk hier

Stageplaatsen en leerbedrijf

Hoe vind je een stagiair en leg je stage-afspraken vast? En wanneer ben je een leerbedrijf? We geven je graag de antwoorden.
Kijk hier

Hoe blijven mijn medewerkers fit for the future?

De (technologische) ontwikkelingen gaan razend snel. Hoe houd je je medewerkers fit for the future? We helpen je graag met praktische adviezen en tips.
Kijk hier

Samenwerking onderwijs en bedrijfsleven

Juist omdat die ontwikkelingen zo snel gaan en de reisbranche continu in beweging is, is het belangrijk dat jouw toekomstige medewerkers goed opgeleid worden. We laten je graag zien wat wij als Reiswerk op dit gebied doen en hoe jij kunt bijdragen aan een betere aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.
Kijk hier

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

Marketing- en communicatiemedewerker parttime 20-24 uur
16 - 24 uur p/w bij Euronature in Sprang-Capelle
Account Manager Business Travel
> 40 uur p/w bij OpenSkies in Amsterdam
Reisadviseur (m/v) bij SNP Natuurreizen (32 uur)
32 - 40 uur p/w bij SNP Natuurreizen in Nijmegen