Verzuim, verlof en veiligheid

Een veilige werkplek en een gezonde werkomgeving zijn de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Want, medewerkers die ‘fit’ zijn en goed in hun vel zitten zijn productiever, gelukkiger en minder vaak ziek. Vakantie en verlof maken hier ook onderdeel van uit.

Reiswerk helpt jou als werkgever verder met een branchespecifieke arbocatalogus en RI&E, geeft je tips hoe je het verzuim van je medewerkers kunt beheersen en geeft je alle informatie die je nodig hebt op het gebied van verlof. Denk aan het opnemen van vakantiedagen, maar bijvoorbeeld ook zorgverlof of bijzonder verlof. Heb je vragen? We helpen je graag verder! Mail ons op: info@reiswerk.nl.

Ziekte en verzuim

Jouw medewerker meldt zich ziek. Wat moet je doen als werkgever? En wat zijn jouw verplichtingen?  En welke moet je zetten bij langdurig of psychisch verzuim? We zetten de meest gestelde vragen over ziekte en verzuim voor je op een rij.
Kijk hier

Verzuimpreventie en gezond werken

Wat kun je als werkgever doen om je medewerkers vitaal te houden en daarmee (langdurig) verzuim tot een minimum te beperken?
Lees meer

Veiligheid op de werkvloer (RI&E en Arbocatalogus) 

Er zijn in de reisbranche afspraken gemaakt over veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers. Wil je meer weten over zaken rondom arbo en risicopreventie? Of ben je benieuwd hoe jouw bedrijf scoort op gebied van veiligheid?
Lees meer

Vakantie en (bijzonder) verlof

Alle medewerkers in de reisbranche hebben recht op vakantie- en verlofdagen. Hoeveel dagen zijn dit en wanneer kan jouw medewerker aanspraak doen op (bijzonder) verlof?
Lees meer

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

E-Business Application Development Manager
> 40 uur p/w bij Corendon in Lijnden
Partner Accountmanager
32 - 40 uur p/w bij Thomas Cook Nederland in Hoofddorp
Online Marketeer Performance – VakantieDiscounter
32 - 40 uur p/w bij Otravo in Amsterdam