Verzuim, verlof en veiligheid

Een veilige werkplek en een gezonde werkomgeving zijn basiselementen voor een succesvol bedrijf. Want, medewerkers die ‘fit’ zijn en goed in hun vel zitten zijn productiever, gelukkiger en minder vaak ziek. Vakantie en (bijzonder) verlof maakt hier ook onderdeel van uit. We houden we je dus graag op de hoogte over actuele ontwikkelingen op het gebied van veilig werken, verzuim en (bijzonder) verlof in de reisbranche. 

Zo heb jij bijvoorbeeld altijd inzicht in de meest actuele arbocatalogus en RI&E, geven we je tips hoe je het verzuim van medewerkers kunt beheersen en vind je alle informatie die je nodig hebt op het gebied van verlof. Denk aan het opnemen van vakantiedagen, maar bijvoorbeeld ook zorgverlof of bijzonder verlof. Heb je vragen? We helpen je graag verder! Mail ons op: info@reiswerk.nl.

Ziekte en verzuim

Jouw medewerker meldt zich ziek. Wat moet je doen als werkgever? En wat zijn jouw verplichtingen?  En welke moet je zetten bij langdurig of psychisch verzuim? We zetten de meest gestelde vragen over ziekte en verzuim voor je op een rij.
Kijk hier

Verzuimpreventie en gezond werken

Wat kun je als werkgever doen om je medewerkers vitaal te houden en daarmee (langdurig) verzuim tot een minimum te beperken?
Lees meer

Veiligheid op de werkvloer

Er zijn in de reisbranche afspraken gemaakt over veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers. Wil je meer weten over zaken rondom arbo en risicopreventie? Of ben je benieuwd hoe jouw bedrijf scoort op gebied van veiligheid?
Lees meer

Vakantie en (bijzonder) verlof

Alle medewerkers in de reisbranche hebben recht op vakantie- en verlofdagen. Hoeveel dagen zijn dit en wanneer kan jouw medewerker aanspraak doen op (bijzonder) verlof?
Lees meer

Waar heb jij een vraag over?

Top vacatures

Venue Sourcing Specialist - Meetings Counselor
32 - 40 uur p/w bij Carlson Wagonlit Travel in Diemen
Medewerker Yield
32 - 40 uur p/w bij Solmar Tours in Maarheeze
Senior Sales Medewerker Groepsreizen
32 - 40 uur p/w bij Keijman Reizen in Heteren