Scholingsmogelijkheden

De reisbranche biedt veel diagonale doorgroeimogelijkheden. Zo zijn er veel professionals die gestart zijn als reisadviseur en nu naar een HRM functie zijn gegroeid. Belangrijk is dat je een baan kiest die bij jou past. Doe de loopbaan- of employabilityscan om te zien wat voor werk er bij je past. Kijk ook eens op onze vacaturesite om te zien welke banen/functies en werkgevers je aanspreken en kom zo tot je shortlist.

Opleidingenbank

Kijk op de Reiswerk Opleidingenbank om te zien of er een opleiding is die jou begeleidt naar je droombaan. Je kunt de opleidingen filteren op onderwerp en niveau. Bezoek vooral eerst een open dag of neem op andere wijze contact met de opleider op om te zien of dit de beste opleiding is voor jou.

Cursussen, trainingen en masterclasses

Op de Reiswerk Opleidingenbank vind je cursussen en trainingen die jou kunnen helpen op weg naar jouw droombaan in de reiswereld. Kijk ook eens op de Reiswerk Agenda. Daar vind je alle evenementen en masterclasses die we de komende tijd organiseren, speciaal voor alle professionals die werken in de reisbranche. Deelname aan deze trainingen, events en masterclasses is gratis.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via zsuzsika@reiswerk.nl.

9 nov
HR Expertmeeting November 2017
Van 1:30 tot 5:30 bij Down Under, Nieuwegein
13 mrt
Workshop Functiewaardering Maart 2018
Van 2:00 tot 4:00 bij Baarn (kantoor Reiswerk)

Waar heb jij een vraag over?