Werksfeer in de reisbranche

Reisprofessionals noemen vaak de werksfeer als reden waarom ze met plezier werken en blijven werken in de dynamische reisbranche. Alleen het product reizen draagt al bij aan de sfeer van het werk. Ook worden er veel bijeenkomsten georganiseerd door bestemmingen, reisbedrijven en ook door ons als Reiswerk. Mensen in de reisbranche worden getypeerd als bevlogen, optimistisch en toegankelijk. Dat maakt dat iedereen die werkzaam is in deze branche benaderbaar is. 

In de reisbranche werk je dus niet alleen met het leukste product ter wereld, maar ook nog eens in de leukste branche van Nederland!

Ruim 80% van de medewerkers in de reisbranche beveelt zijn werk aan. De redenen die ze hiervoor noemen zijn onder andere dat ze zich thuis voelen op hun werk. Ze werken in leuke teams, worden vaak genoeg uitgedaagd en hebben het gevoel dat ze van betekenis zijn voor hun klanten. Dit typeert de bevlogenheid van de medewerkers in de reisbranche. 

Wil jij die fijne werksfeer zelf ook ervaren? Kijk dan snel naar jouw opleidingsmogelijkheden of zoek op onze vacaturebank naar jouw droombestemming in de reisbranche!