Maak gebruik van het STAP-budget en volg een gratis opleiding!

De reiswereld staat nooit stil en jouw natuurlijk ontwikkeling ook niet! Naast het gratis online leren in Travel College kun je behoefte hebben aan een meer verdiepende opleiding. En dit kan nu kosteloos! Op dinsdag 1 november komt er namelijk weer nieuw STAP-budget vrij.

brendan church change

De STAP-subsidie van maximaal €1.000,- kun je inzetten voor een opleiding bij onze partner SkillsTown. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. De kosten van de aangeboden STAP-opleidingen bij Skillstown, vallen precies binnen het STAP-budget. Dit betekent dat je de door jou gekozen opleiding kosteloos kunt volgen!

Welke opleidingen komen in aanmerking voor het STAP-budget? SkillsTown biedt verschillende opleidingen die je kunt volgen met de STAP-subsidie. Wij lichten hier de meest populaire opleidingen bij SkillsTown uit. De opleiding snellezen en productief werken gaat over de toenemende stroom van informatie en hoe je hier grip op krijgt. Bij succesvol ondernemen leer je meer over ondernemerskwaliteiten en hoe je deze succesvol in kunt zetten.

Snellezen en productief werken

Krijg grip op de toenemende stroom van informatie en leer hoe je informatie snel kunt verwerken! Meer dan de helft van ons werk bestaat uit het creëren, verspreiden of toepassen van kennis. Helaas kan het soms lastig zijn om de overweldigende hoeveelheid van informatie, te filteren en bij te houden. In de blended opleiding ‘Snellezen en productief werken’ leer je de beste technieken uit snellezen, geheugentraining, performancegericht- en productief werken. Met deze technieken leer je grip te krijgen op de toenemende stroom van informatie. Tijdens de opleiding komt elke vorm van informatie aan bod: digitale informatie, e-mail, boeken, rapporten, vakliteratuur en mondelinge communicatie uit telefoongesprekken en vergaderingen.

Succesvol ondernemen kun je leren

Wat houdt ondernemen precies in en hoe maak je hier een succes van? In deze STAP-opleiding kom je achter je eigen ondernemerskwaliteiten en leer je deze succesvol in te zetten voor klanten. Waar anderen misschien bang zijn voor het nemen van belangrijke beslissingen, grijpen ondernemende mensen hun kansen. Zij laten zich niet zomaar uit het veld slaan, doen dingen op hun eigen manier en luisteren naar hun intuïtie. Tijdens deze opleiding leer je onderhandelingstechnieken en dat de weg naar succes betekent dat je ook fouten moet durven maken.

Hier vind je alle STAP-opleidingen die SkillsTown aanbiedt. Zorg dat je op 1 november 2022 om 09.45 uur klaar zit om je in te schrijven voor de STAP-subsidie. Hoe dat moet? Dát leggen we je uit in het webinar Gratis leerbudget (STAP-subsidie), ook terug te vinden in Travel College. Verdiep je snel in deze opleidingen en kies voor persoonlijke ontwikkeling! Zet jij de volgende stap?

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.