Voel je thuis in
de reiswereld.

Hier vind je informatie over Reiswerk: wie wij zijn, wat wij doen en voor wie wij er zijn. Ook maak je hier kennis met ons team en het bestuur.

people-3152585_1280.jpg
3827_dino-reichmuth-a5rcn8626ck-unsplash.jpg

Over Reiswerk

Reiswerk is het arbeidsmarktfonds voor de reissector. Wij zijn er voor alle medewerkers werkzaam in deze sector. Ons doel is te zorgen voor voldoende toekomstbestendige reisprofessionals. Onze activiteiten zijn gericht op het aantrekken van nieuw talent en het behoud van medewerkers voor de reisbranche. Ook informeren we over arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarktontwikkelingen in de reisbranche. Onze website reiswerk.nl is hét kennisplatform voor iedereen die in de reisbranche werkt of wil werken.

Onze missie

Arbeidsmarktfonds Reiswerk draagt bij aan een aantrekkelijke en dynamische reisbranche. Onze missie is te zorgen voor een vitale reissector met voldoende toekomstbestendige, gekwalificeerde medewerkers.

Wat doet Reiswerk precies?

Reiswerk informeert, inspireert en ondersteunt organisaties en hun medewerkers in de reisbranche door de uitvoering van projecten op het gebied van de instroom van nieuwe medewerkers en het behoud van hen. Belangrijke speerpunten zijn leren en ontwikkelen, vitaliteit, loopbaanontwikkeling, arbeidsmarktonderzoek en arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Ons Team

De projectorganisatie van Reiswerk bestaat uit vier medewerkers. Maak kennis met het team achter Reiswerk.

Lees verder

Het Bestuur

Reiswerk is het samenwerkingsverband van werkgevers (branchevereniging ANVR) en werknemers (vakbonden FNV en CNV Vakmensen) in de reisbranche. Deze partijen zijn vertegenwoordigd in ons bestuur.

Lees verder

Fonds Cao Reiswerk

De taken en de financiering van Reiswerk zijn geregeld in de cao voor de reisbranche inzake sociaal fonds Reiswerk, met een looptijd van 1 november 2020 tot 1 november 2025.

Lees verder

Privacy Statement Travel College

Reiswerk hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens in Travel College, hét online leerplatform voor alle medewerkers in de reisbranche.

Download hier ons privacy statement

Meer over ons
en onze
werkzaamheden

Wat is Reiswerk? Lees hier wie wij zijn en wat wij doen.

Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen; of je nu een werknemer of werkgever bent in de reisbranche, jezelf voortdurend blijven ontwi...

Lees verder

Arbeidszaken & HR

Je wilt op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met arbeidsvoorwaarden en cao in de reisbranche. We helpen ...

Lees verder

Arbeidsmarkt onderzoek

Om inzicht te hebben in de werkgelegenheid in de reissector nu en in de toekomst, doet Reiswerk jaarlijks arbeidsmark...

Lees verder

Events

De juiste medewerkers aantrekken en behouden is belangrijk voor jouw reis-bedrijf. Hoe je je als werkgever positionee...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.