faillissement.jpg

Snel weer aan 
het werk

Snel weer aan  het werk

Dreig jij je baan te verliezen? Dat is natuurlijk een erg vervelende situatie! Wij zijn er om je hierin te ondersteunen en te begeleiden. Op deze pagina vind je belangrijke informatie en handige tools om snel weer aan het werk te kunnen.

reorganisatie.jpg

Baan kwijt, wat nu?

Ben je jouw baan verloren als gevolg van een faillissement, reorganisatie of andere situatie? Op deze pagina vind je meer informatie over de gevolgen daarvan voor jou en wat je rechten en plichten zijn. 

Lees meer
sollicitatiegesprek.jpg

Sollicitatietips

Waar vind je nieuwe carrièrekansen en hoe gaat dat in zijn werk? We ondersteunen je graag bij het vinden van een nieuwe baan door middel van handige tips en tools.

Lees meer
007.jpg

Travel College

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces dat je helpt groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het kan je helpen om met uitdagingen zoals ontslag om te gaan en nieuwe kansen te creëren in je carrière. Bekijk het aanbod op Travel College.

Lees meer
skilss.jpg

Ontdek jouw skills en drijfveren

Hoe val je op tijdens solliciteren? Dat lukt je het best als je weet waarin je uitblinkt en wat bij je past. Dan kun je duidelijk maken met welke kwaliteiten jij het verschil maakt. Hoe kom je hierachter? Daar hebben we een paar tools voor beschikbaar in Travel College.

Lees meer
vacaturebank.jpg

Vacaturebank

Op onze website vind je de grootste en meest actuele vacaturebank van de reiswereld. Wellicht zit er een interessante functie tussen zodat je werkzaam kunt blijven in de reisbranche.

Bekijk vacatures

Heb je vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur dan een email naar info@reiswerk.nl.

Baan kwijt, wat nu?

Ben je jouw baan verloren als gevolg van een faillissement, reorganisatie of andere situatie? Op deze pagina vin...

Lees verder

Sollicitatietips

Waar vind je nieuwe carrièrekansen en hoe gaat dat in zijn werk? We geven je handige tips en tools!

Lees verder

Travel College

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces dat je helpt groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak...

Lees verder

Jouw skills en drijfveren

Hoe val je op tijdens solliciteren? Dat lukt je het best als je weet waarin je uitblinkt en wat bij je past. Dan kun ...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.