Schrijf je nu in voor de HR Expertmeeting op 27 juni om 13.30u "Hoe trek je nieuw talent aan voor jouw reisorganisatie?"

Cao reisbranche

In de cao voor de reisbranche staat een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden die collectief gelden voor alle medewerkers in de reisbranche die onder de cao vallen. De cao komt tot stand vanuit onderhandelingen tussen werkgeversorganisatie ANVR en werknemersvertegenwoordigers, de vakbonden FNV en CNV Vakmensen.

Cao

Vakbonden FNV en CNV Vakmensen en de ANVR hebben afgesproken de cao reisbranche – die afliep op 31 december 2021 – met 6 maanden ongewijzigd te verlengen. Daarmee is de nieuwe einddatum 1 juli 2022 geworden. Daarnaast hebben de partijen ook afgesproken gedurende de looptijd van deze verlengde cao in gesprek te gaan over modernisering van de cao voor de periode na 1 juli 2022. Per 9 maart 2022 is de cao algemeen verbindend verklaard (avv). De verbindend verklaring is gepubliceerd in de Staatscourant.

Download cao reisbranche

English version

We also have the Collective Labour Agreement for the Travel Sector available in English.

Download CLA

Tussentijdse wijzigingen

Tussentijdse wijzigingen in de cao voor de reisbranche kunnen voorkomen. Bijvoorbeeld vanwege wettelijke wijzigingen. De meest actuele versie van de cao reisbranche vind je altijd op reiswerk.nl.

Meer weten?
Heb je vragen over de cao reisbranche, kijk bij de FAQ of stuur ons een bericht.

Neem contact op!
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.