Schrijf je nu in voor de HR Expertmeeting op 27 juni om 13.30u "Hoe trek je nieuw talent aan voor jouw reisorganisatie?"

3827_dino-reichmuth-a5rcn8626ck-unsplash.jpg

Werken in de reiswereld

Werken in de reiswereld

De reiswereld biedt uitdagende banen in een innovatieve en dynamische omgeving en een gezellige sfeer. Er zijn veel carrièremogelijkheden in verschillende vakgebieden en op ieder niveau. De reisbranche heeft professionals zoals jou nodig!

De reiswereld

De reisbranche houdt zich bezig met het uitgaand toerisme. De reisbranche heeft de digitale revolutie snel geïntegreerd in haar reisbedrijven en kan zowel online als offline waarde toevoegen aan de reisbeleving van de klant. Of het nu vakantie-, zaken- of groepsreizigers zijn, als je werkt in de reisbranche dan heb je een veelzijdige, afwisselende en dynamische baan waarbij je veel contact met mensen hebt.

Veel mogelijkheden in de reisbranche

Werken in de reiswereld betekent werken in een leuke en goede werksfeer. Er zijn veel verschillende functies in de reiswereld: IT-ers, econometristen, (online) marketeers, productontwikkelaars en reisadviseurs. Als je in deze branche succesvol wilt zijn, moet je buiten de kaders kunnen denken, flexibel, nieuwsgierig, creatief en klantgericht zijn en een ondernemende commerciële instelling hebben. Onze collega's worden vaak getypeerd als bevlogen, optimistisch en toegankelijk.

Soorten reisbedrijven

Je kunt bij verschillende soorten reisbedrijven werken. Er zijn algemene reisondernemingen die een breed assortiment aan reizen aanbieden. Maar er zijn ook veel gespecialiseerde reisbedrijven die zich richten op speciale bestemmingen of specifieke reissoorten, zoals avontuurlijke reizen, verrassingsreizen of reizen voor mensen met een beperking. De zakenreisbedrijven zijn vaak full service zakenreisorganisaties die elk aspect van de zakelijke reis kunnen verzorgen. In de reisbranche werk je dus niet alleen met het leukste product ter wereld, maar ook nog eens in de leukste branche van Nederland!

De combinatie van data, creativiteit en doelgericht werken en dat geen dag hetzelfde is. Elke dag kijken we naar welke veranderingen de meeste waarde hebben. Daarnaast is het natuurlijk superleuk om aan de slag te gaan met het mooiste product wat er is: vakantieherinneringen verkopen.

esthervanackooij.jpg

Esther van Ackooij

Website manager & product owner bij D-reizen

Waarom werken in de reiswereld?

Waarom zou je voor een baan in de reisbranche kiezen?

Lees verder

Welke functies zijn er in de reisbranche?

De reisbranche kenmerkt zich door de diversiteit in functies. Het is de branche die als één van de eers...

Lees verder

Vacatures in de reiswereld

Er zijn diverse vacatures in de reisbranche. Reiswerk heeft de grootste vacaturebank van de reiswereld. Kijk snel of ...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.