Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Events

Reiswerk organiseert verschillende (online) events voor werkzoekenden en medewerkers binnen de reisbranche. Wil je meer weten over deze evenementen? Lees dan verder.

Travel Challenge

De Travel Challenge is hét grootste event dat Reiswerk organiseert. Jaarlijks reizen wij met een groep van meer dan 60 studenten en 30 experts uit de branche naar een bestemming in het buitenland. De studenten werken op de bestemming samen in kleine teams aan een case. Wil je meer weten over de Travel Challenge?

Meer informatie

Travel Talent Event

Jaarlijks organiseren wij samen met BUas en de Jaarbeurs het Travel Talent Event op de Vakantiebeurs. Young professionals vertellen over hun ervaringen; wat doe je na het afronden van je studie en hoe maak je een goede keuze voor een baan? Een event dat voor mbo- en hbo-toerismestudenten erg inspirerend is. 

hr expertmeetingapril2023

HR-Expertmeetings

Drie keer per jaar organiseren wij een gratis HR-Expertmeeting. Tijdens deze meeting komen HR-professionals uit de reisbranche samen voor een 'masterclass' over een actueel onderwerp. Waarna er onder het genot van een borrel genetwerkt wordt. Bekijk in de agenda wanneer de volgende HR-Expertmeeting plaatsvindt.

Bekijk agenda
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.