Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

monchiqueportugal

Travel Challenge 2024

Hét event waar hbo/wo studenten, bedrijven, experts en onderwijsinstellingen samenkomen. Vijf dagen lang samenwerken aan een case/concept in de prachtige Algarve!

  • Leer van experts
  • Draag bij aan duurzaamheid 
  • Krijg meteen de perfecte baan
  • Geniet van de mooie tijd!

Wat is de Travel Challenge precies?

Van 28 mei t/m 1 juni reizen 64 studenten en experts van gerenommeerde reisbedrijven naar het prachtige plaatsje Monchique, in Portugal. Ook wel 'the other Algarve' genoemd vanwege de ligging tussen de bergen en diep in de bossen. De 32 toerisme studenten en de 32 studenten van opleidingen zoals Marketing, IT, Data, Sales, Business Administration, en dergelijke werken samen in kleine teams aan een case. Deze case staat in het teken van duurzaamheid en wordt aangedragen door het verkeersbureau. Écht impact maken dus!

De experts van de reisbedrijven zullen de studenten ondersteunen bij deze case, dé kans om van de besten te leren! Door slim te netwerken en goede connecties te maken vlieg je misschien wel naar huis met een top baan. De congreszaal zullen we maar weinig zien! We werken namelijk op prachtige locaties en beleven ervaringen die altijd bij zullen blijven.

Wie zijn de deelnemers?

De reisbranche heeft een grote behoefte aan nieuw talent op verschillende vakgebieden. Met de Travel Challenge hopen we naast toerisme studenten, óók studenten die geen toerisme studeren, enthousiast te maken voor een baan in deze mooie branche. Na de vorige editie heeft maar liefst een kwart van de studenten een topbaan gekregen in de reisbranche!

Natuurlijk is de Travel Challenge niet compleet zonder experts van diverse reisbedrijven. Samen met experts vanuit het onderwijs ondersteunen zij de studenten bij het werken aan de case.

Hoe kun je je aanmelden?

Let op! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Ben je laatstejaars hbo of wo student? Stuur dan vóór 1 april je motivatie naar info@reiswerk.nl. Zorg ervoor dat je de volgende punten benoemt:

  • Welke opleiding volg je?
  • Waarom wil je deelnemen aan de Travel Challenge?
  • Wat is jouw link met de reisbranche?

 

Op een later moment wordt een selectie gemaakt van de meest enthousiaste studenten, alleen zij krijgen de kans deel te nemen aan dit exclusieve event.

Voor dit event geldt een eigen bijdragen van 349,- inclusief vlucht, vervoer ter plaatse, verblijf op basis van volpension in een 5* hotel, excursies en masterclasses. 

Partners van de Travel Challenge 2024

Hieronder zie je een overzicht van alle bedrijven die partner zijn van de Travel Challenge. Van elke organisatie reizen echte experts mee naar Portugal om hun kennis over te dragen. Ben jij er ook bij? 

2953 footerlogostc2024

Interessante informatie

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat bereik je ermee? Lees het hier!

Het programma

Vijf dagen lang werk je in teams, onder begeleiding van experts, aan een case. Maar 'work hard, play hard', er is nat...

Lees verder

De bestemming

Waar vindt de Travel Challenge plaats? Voor welke plek op deze aardbol gaan wij aan de slag met duurzaamheid en ...

Lees verder

Het is een sprinkplank om de branche in te komen en een mooi netwerk op te bouwen. 

Sebastiaan van Kemenade

Business Annalist, KLM