img 20200114 wa0025 3

Travel Challenge 2024

Hét event waar hbo/wo studenten, bedrijven, experts en onderwijsinstellingen samenkomen. Vijf dagen lang werk je samen aan een case/concept op een prachtige locatie in het buitenland. 

 • Leer van elkaar
 • Draag bij aan duurzaamheid 
 • Vind de perfecte baan/medewerker
 • Geniet van de mooie tijd!

Wat is de Travel Challenge precies?

Eind mei 2024 reizen 64 studenten en experts van gerenommeerde reisbedrijven naar een mooie bestemming in het buitenland. De 32 toerisme studenten en de 32 studenten van opleidingen zoals Marketing, IT, Data, Sales, Business Administration, etc. werken samen in kleine teams aan een case. Deze case staat in het teken van duurzaamheid en wordt aangedragen door de Tourism Board, een echte case dus!

De vertegenwoordigers van de reisbedrijven zullen de studenten ondersteunen bij deze case, dé kans om van de beste te leren! Door slim te netwerken en goede connecties te maken onstaan er mooie matches tussen werkgever en toekomstige medewerker. 

De congreszaal zullen we maar weinig zien! We werken namelijk op prachtige locaties en beleven ervaringen die altijd bij zullen blijven.

Wie zijn de deelnemers?

De reisbranche heeft een grote behoefte aan nieuw talent op verschillende vakgebieden. Met de Travel Challenge hopen we naast toerisme studenten, óók studenten die geen toerisme studeren, enthousiast te maken voor een baan in deze mooie branche. Na de vorige editie heeft maar liefst een kwart van de deelnemers een topbaan gekregen in de reisbranche.

Natuurlijk is de Travel Challenge niet compleet zonder experts van diverse reisbedrijven. Samen met experts vanuit het onderwijs ondersteunen zij de studenten bij het werken aan de case.

Studenten en reisbedrijven kunnen zich nu aanmelden voor de Travel Challenge 2024!

Hoe kun je je aanmelden als student?

Ben je laatstejaars hbo of wo student? Stuur dan je motivatiefilmpje naar info@reiswerk.nl. Zorg ervoor dat je de volgende punten benoemd:

 • Welke opleiding volg je?
 • Waarom wil je deelnemen aan de Travel Challenge?
 • Wat is jouw link met de reisbranche?

 

Op een later moment wordt een selectie gemaakt van de meest enthousiaste studenten, alleen zij krijgen de kans deel te nemen aan dit exclusieve event.

Kosten:

Voor dit event geldt een eigen bijdragen. De kosten bedragen €349,- inclusief vervoer, verblijf op basis van volpension, excursies en masterclasses. 

Aanmelden

Hoe kun je je aanmelden als reisorganisatie?

Wil jij in contact komen met 64 getalenteerde laatstejaars hbo/wo studenten van verschillende opleidingen? Dit is het moment! Werk nauw samen met de studenten en bouw een sterke band op. Het is niet alleen heel erg leuk om mee te maken, je ontmoet meteen jouw nieuwe getalenteerde medewerkers! 

De voordelen:

 • Direct en intensief contact met 64 getalenteerde studenten
 • De Travel Challenge heeft een groot mediabereik waar jij van profiteert
 • Je leert de denkwijze en werkwijze van de nieuwste generatie kennen
 • Je zet jouw organisatie op de kaart bij vele hogescholen
 • Je versterkt de band met het onderwijs

 

Deelname kan al vanaf €3499,-. Meer informatie over prijzen en deelname? Neem contact met ons op.

Contact

Deelnemers 2023

Voor reisbedrijven is het een uitgelezen kans om in contact te komen met de meest gemotiveerde topstudenten. De afgevaardigden kunnen hun jarenlange ervaring en kennis overdragen op leergierige talenten. Hieronder zie je de partners van de Travel Challenge 2023.

footerlogostc2023

Interessante informatie

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat bereik je ermee? Lees het hier!

Het programma

Vijf dagen lang werk je in teams, onder begeleiding van experts, aan een case. Maar 'work hard, play hard', er is nat...

Lees verder

De bestemming

Waar vindt de Travel Challenge plaats? Voor welke plek op deze aardbol gaan wij aan de slag met duurzaamheid en ...

Lees verder

Het is een sprinkplank om de branche in te komen en een mooi netwerk op te bouwen. 

Sebastiaan van Kemenade

Business Annalist, KLM