Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

onderwijs

Samenwerking met onderwijs

Samenwerken aan toekomstig talent!

Reiswerk werkt voortdurend aan een goede aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk. We streven naar een constante instroom van nieuw talent in de reisbranche.

Het mbo onderwijs

Binnen het mbo vertegenwoordigen we de reisbranche binnen het landelijk Marktsegment Gastrvijheid, onderdeel van SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), waar onder andere de landelijke kwalificatiestructuur voor de Travel opleidingen wordt ontwikkeld. Hierdoor zijn we in staat om goede afspraken te maken over de inhoud van het onderwijs, invulling van stages en examinering. Natuurlijk richten we ons ook op programma’s en projecten in het toeristisch mbo onderwijs. Zo is er in 2021 gestart met het online leerplatform Travel College Students. Een unieke samenwerking waarbij student en bedrijfsleven samenkomt en we inspelen op actuele (leer)behoefte & veranderingen in de reisbranche.

Kwalificatiedossier Zelfstandig medewerker Travel & Hospitality

Kwalificatiedossier Leidinggevende Travel & Hospitality  

Het hbo onderwijs

Ook in het hbo zijn wij onderdeel van verschillende werkveldcommissies. Daarnaast voeren wij diverse projecten uit, waaronder de jaarlijkse Travel Challenge. De Travel Challenge is dé business course van de reiswereld waar aankomend hbo en wo talent op een innovatieve manier in contact komt met de branche. Naast de Travel Challenge geven wij gastcolleges, trainingen en organiseren wij inspiratiesessies voor zowel docenten als studenten.

Denk mee!

We zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven verder door te ontwikkelen. Heb je ideeën of wil je meedenken? Laat het ons dan weten!

Travel College Students

Door de samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven binnen Travel College Students, spelen we op een innovatieve mani...

Lees verder

Stage & Praktijkbegeleiding

Een stage biedt studenten de kans om kennis te maken met het werken in de reiswereld. Het is een uitstekende gelegenh...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.