Reiswerk Community

De Reiswerk Community maakt het opbouwen van een netwerk wel heel gemakkelijk! Werk je in de reisbranche? Word dan gratis lid van de community. Ga in gesprek met collega's uit de reisbranche, leer van elkaar en ondersteun elkaar.

communityvierkant.png

Wat is er nu prettiger dan leren van de best practices van anderen en jouw uitdagingen met hen bespreken? Wellicht kun jij ook anderen verder helpen. De reisbranche voelt als een hechte familie, en nu kunnen we (online) nog eenvoudiger van elkaars ervaringen leren en elkaar ondersteunen. Werk je bij een reisorganisatie die aangesloten is bij de cao reisbranche? Word dan nu gratis lid met je zakelijke emailadres!

Word lid

Wat vind je in de community?

In de Reiswerk Community verbinden we met branchegenoten. Neem deel aan gesprekken over onderwerpen die voor jou relevant zijn. Deel best practices en bied elkaar hulp bij vraagstukken. Daarnaast vind je een informatiehub met alle informatie die je nodig hebt. Niet meer eindeloos zoeken op internet voor antwoorden, want hier vind je alles terug. De informatiehub is onderverdeeld in:

  • Trends & Ontwikkelingen: ontdek zaken zoals arbeidsmarktonderzoek en trendrapporten.
  • HR-Tools: vind handige tools die onmisbaar zijn voor HR-professionals.
  • Persoonlijke ontwikkeling: krijg toegang tot e-learnings, podcasts en webinars over relevante onderwerpen zoals AI, klantcontact en persoonlijk leiderschap.
  • Banenmarkt: zoekt jouw medewerker een andere baan? Laten we er alles aan doen om diegene in de branche te behouden. Of ze nu door willen groeien, een andere functie willen, noem het maar op, bij een andere reisorganisatie is dit vast mogelijk. Wat je geeft, kun je ook terug verwachten!
  • Gesprekken: leer van best-practises van anderen, en deel ook jouw inzichten of vraagstukken.
Word lid
reiswerkcommunity.jpg

Waarom deelnemen aan de community?

Tijdens onze evenementen hebben we gemerkt dat medewerkers in de reisbranche graag met elkaar in gesprek gaan. ‘’Hoe gaat dat bij jullie organisatie? Wat zijn jullie succesformules? Wat is jouw mening hierover?’’

We kregen herhaaldelijk het verzoek voor een plek waar kennis gedeeld kan worden, en die plek hebben we nu speciaal voor jullie gecreëerd. Zie het als een gezellige woonkamer waar we met gelijkgestemden kunnen sparren over zowel belangrijke als minder belangrijke onderwerpen. En het beste van alles: het is helemaal gratis!

Word lid
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.