AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

cursussen

Cursussen & trainingen

Cursussen en trainingen

Hoe blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in een branche die voortdurend verandert? Wij zijn er om je te ondersteunen met waardevolle adviezen, handige tips en trainingen.

Er zijn veel verschillende manieren om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat voor de ene persoon goed werkt, vindt de andere persoon juist helemaal niet fijn. Dus, waar begin je?

Met een Persoonlijk Ontwikkelplan, ofwel POP! Dit is een waardevol instrument om je professionele groei en carrièreontwikkeling te sturen. Het stelt jou als medewerker in staat om je doelen en ambities helder te formuleren, sterke punten te identificeren en te bepalen op welke vlakken je wilt verbeteren. Met een POP kun je gerichte stappen ondernemen om je vaardigheden en prestaties te verbeteren, wat je niet alleen meer voldoening op het werk oplevert, maar ook je loopbaanperspectieven vergroot.

Misschien werkt jouw organisatie al met een POP. Zo niet, dan kun je dat natuurlijk ook zelf voordragen aan jouw leidinggevende. Download hier het Reiswerk POP-formulier.

Voor werkgevers is een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) een waardevol hulpmiddel om de prestaties en betrokkenheid van medewerkers te bevorderen. Het stelt medewerkers in staat om hun eigen groei en ontwikkeling te leiden, waardoor ze effectiever kunnen bijdragen aan de organisatiedoelen. Een goed opgesteld POP kan helpen bij het identificeren van opleidings- en ontwikkelingsbehoeften en kan de medewerker en de organisatie in staat stellen om de juiste prioriteiten te stellen. Door POP's te ondersteunen en te faciliteren, kunnen werkgevers een positieve en productieve werkomgeving creëren, waarin werknemers zich gewaardeerd en gestimuleerd voelen. Dit draagt bij aan zowel individuele groei als het succes van de organisatie als geheel.

Wil jij als werkgever meer vorm geven aan leren & ontwikkelen? Download dan hier een handig model om een opleidingsplan op te stellen. 

Travel College

Travel College is hét online leerplatform van Reiswerk waar reismedewerkers gratis gebruik van kunnen maken. B...

Lees verder

STAP-budget en scholingsplicht

Werkgevers zijn volgens de wet verplicht om medewerkers opleidingen en cursussen te laten volgen en te financieren, d...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.