Workshop: AI toepassen in je werk

15 mei 13:00

Reiswerk kantoor,
Storkstraat 24,
3833LB Leusden

pexels-matheus-bertelli-16094064.jpg

Het is niet langer de vraag óf AI ons werk zal veranderen, maar hoe snel het ons werk beïnvloedt en in welke mate. Blijf je hiermee niet bij de tijd dan kun je wel eens een flinke achterstand krijgen op collega’s of concurrenten die wél meebewegen met de technologie.

Onze AI e-learnings in Travel College zijn een enorm succes. Tijd dus om een workshop te organiseren! Maak kennis met Artificial Inteligence in het algemeen en natuurlijk ChatGPT. Je leert wat AI is en welke programma’s er zijn om AI toe te passen. Je gaat aan de slag met Chat GPT en zelf oefenen hoe je dit kunt gebruiken in jouw werkzaamheden.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Wat is Artificiële Intelligentie (AI)?
  • Wat is ChatGPT en hoe pas je het toe in jouw functie?
  • Wat is het EU AI Act? Wat zijn de risico’s van het werken met ChatGPT?
  • Hoe is je theoretische kennis van AI?

 

En natuurlijk is er volop ruimte om zelf te oefenen.

De workshop sluiten wij af met een online toets! Slaag je in één keer voor deze toets dan krijg je een  AI-certificaat! En je ontvangt de open badge “de Basis van AI”.

De workshop is voor medewerkers in de reisbranche, die nog geen, of heel weinig ervaring hebben met AI en Chat GPT.

EXTRA! Bij deze workshop krijg je nog eens 3 maanden toegang tot de AI Academy van SkillsTown. Deze staat vol met online AI-trainingen, die je helpen deze technologie toe te passen in je dagelijks werk.

Details:

Datum:           15 mei 2024

Tijd:               13.00 – 16.00 uur

Kosten:           Early Bird € 244,- per persoon t/m 21 april. Vanaf 22 april € 264,00,- per persoon (dit tarief is voor bedrijven die zijn aangesloten bij de cao reisbranche).

Voor bedrijven die niet zijn aangesloten bij de cao reisbranche: Early Bird € 334,- per persoon t/m 21 april. Vanaf 22 april € 364,- per persoon.

Deelnemers:   Minimaal 10 maximaal 15

Locatie:          Kantoor Reiswerk, Storkstraat 24, 3833 LB Leusden

(Meld je aan met je eigen, zakelijke mailadres en maak met dit emailadres ook een account aan op www.travelcollege.nl. Dit account heb je nodig tijdens de workshop, net als een laptop.)

Maak voor de start van de workshop een gratis account aan op Chat GPT: https://chat.openai.com/auth/login

Wie geeft deze workshop?

De workshop wordt gegeven door Bob Ballings. Bob is AI-trainer en spreker en sinds begin 2023 actief met ChatGPT. Een deel van zijn kennis heeft hij opgeschreven in het e-boek: ChatGPT ‘Het geheim van professioneel schrijven’. Ook is Bob actief als blogger op o.a. Frankwatching en Emerce, waar hij diepgaande inzichten deelt over het schrijven van prompts. Zijn laatste artikel ‘hoe je met 2 woorden ChatGPT minder Amerikaans laat klinken’, was een doorslaand succes!

Bob is werkzaam voor SkillsTown. Dit is het bedrijf achter Travel College en zij hebben naast een groot aantal mooie e-learnings een speciale AI Academy. Hun missie is de wereld van AI begrijpelijk te maken voor iedereen. Dit doen ze o.a. met behulp van de AI Flitsmeester, die met zijn 60-seconden video’s de meest ingewikkelde AI-concepten begrijpelijk uitlegt.

Meer evenementen

19 sep 16:00

Ravensewetering 1, Nieuwegein

Indian Summer Borrel

Op 19 september nodigen we alle HR-professionals en managers van reisbedrijven, het toeristisch onderwijs en onze andere relaties uit voor onze Indian S...

Lees verder

1 okt 13:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Timemanagement

Tijd om de touwtjes in handen te nemen! Ben jij bij deze, speciaal op maat gemaakte, workshop voor de reisbranche? Krijg praktische tips en tools o...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.