Kies nu kosteloos een opleiding met het STAP-budget van 1 september!

De reiswereld staat nooit stil. En jij als reisprofessional natuurlijk ook niet! Om jezelf te blijven ontwikkelen maak je natuurlijk al láng gebruik van Travel College. Met de STAP-subsidie ga je nog een stapje verder! Want naast het gratis leren over diverse onderwerpen in Travel College, kun je er ook voor kiezen om een meer verdiepende, betaalde opleiding te volgen. En dat laatste kan nu kosteloos!

levenlanglerenreiswerk

Op 1 september kun je opnieuw een aanvraag doen voor de STAP-subsidie van de overheid. Deze subsidie van maximaal € 1000,- per jaar kun je inzetten voor verschillende opleidingen. Bij onze partner SkillsTown, dé online opleider voor professionals, kun je kiezen uit maar liefst tien STAP-opleidingen. De kosten van de aangeboden STAP-opleidingen vallen precies binnen het STAP-budget, wat betekent dat je de door jou gekozen opleiding kosteloos kunt volgen! Wij lichten hieronder drie van alle top-opleidingen bij SkillsTown uit: Snellezen en productief werken, iMBE-start: management & leiderschap (NL & EN) en Sales- of Accountmanager: word een hunter.

 

Snellezen en productief werken

Krijg grip op de toenemende stroom van informatie en leer hoe je informatie snel kunt verwerken! Meer dan de helft van ons werk bestaat uit het creëren, verspreiden of toepassen van kennis. Helaas kan het soms lastig zijn om de overweldigende hoeveelheid van informatie te filteren en bij te houden. In de blended opleiding ‘Snellezen en productief werken’ leer je de beste technieken uit snellezen, geheugentraining, performancegericht- en productief werken. Met deze technieken leer je grip te krijgen op de toenemende stroom van informatie. Tijdens de opleiding komt elke vorm van informatie aan bod: digitale informatie, e-mail, boeken, rapporten, vakliteratuur en mondelinge communicatie uit telefoongesprekken en vergaderingen.

Door middel van een praktijkbijeenkomst sluit je de opleiding af, waarin je een stappenplan opstelt met verbeterde werkroutines die je als kenniswerker productiever, effectiever en ook meer ontspannen maakt.

 

iMBE-start: management & leiderschap (NL & EN)

Tijdens deze online MBE (Management Business Education) maak je kennis met de wereld van management, business en leiderschap. Hier wordt persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met strategisch denken en brede zakelijke kennis. Via een zelfscan wordt je voorkeursstijl op het gebied van leiderschap achterhaald. Tijdens de opleiding leer hoe je effectief moet werken in teams, de competenties en persoonlijkheidskenmerken van leiders en de management basics.

 

Sales- of Accountmanager: word een hunter!

Een goede Sales- of Accountmanager weet zich maximaal te verplaatsen in een klant. Hoe haal je vanuit deze klantfocus grote klanten binnen? Welke onderhandelingsvaardigheden zet je in om terugkerende klanten en tevreden klanten aan je te binden en op welke manier zet je marketingkansen om in concrete conversie?

Met de blended opleiding ‘Sales- of Accountmanager: word een hunter!’ kun je uitgroeien tot de persoon die grote klanten voor de organisatie binnenhaalt. Een zelfscan toont aan hoe sterk jij je in de klant kunt verplaatsen. Tijdens de online opleiding worden de nieuwste inzichten aangeboden op het gebied van het toenemende belang van e-commerce, sales en marketing. Je leert onderhandelingsvaardigheden naar een hoger niveau te brengen. De opleiding wordt afgesloten met een speciale praktijkdag onder begeleiding van ervaren saleshunters. De praktijk kan soms hard zijn, maar voor de echte hunter is dat juist een uitdaging!

Op SkillsTown vind je alle STAP-opleidingen bij elkaar. Zorg dat je op 1 september 2022 om 10.00 uur klaar zit om je in te schrijven voor de STAP-subsidie! Hoe dat moet? Dát leggen we je uit in het webinar Gratis leerbudget (STAP-subsidie), ook terug te vinden in Travel College. De handleiding voor het aanvragen van het STAP budget vind je hier. Verdiep je snel in deze opleidingen en kies voor persoonlijke ontwikkeling! Wees er snel bij, want op = op!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.