medewerker

Ik ben een
medewerker

Bij Reiswerk staan we klaar voor alle medewerkers in de reisbranche. Op onze website vind je niet alleen actuele informatie over de cao reisbranche en arbeidsvoorwaarden, maar ook een scala aan handige tips en tools om voortdurend aan je persoonlijke ontwikkeling te werken!

Reiswerk is het samenwerkingsverband van werkgevers en medewerkers in de reisbranche. Ons voornaamste doel is om jou als medewerker te voorzien van alle informatie en ondersteuning die je nodig hebt met betrekking tot arbeidsvoorwaarden en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt binnen onze prachtige branche!

Dit realiseren we door middel van diverse projecten op uiteenlopende gebieden. We organiseren regelmatig boeiende masterclasses, inspirerende workshops en andere waardevolle events, allemaal gericht op jouw groei en ontwikkeling. Daarnaast stellen we een reeks handige tools ter beschikking om je te helpen bij je persoonlijke en professionele groei. Een bijzondere bijkomstigheid is dat je als medewerker in de branche kosteloos gebruik kunt maken van ons online leerplatform, Travel College. Bouw aan een veelbelovende toekomst in de reisbranche!

Waarmee kunnen we jou
verder helpen?

Travel College

Gratis gebruik maken van ons online leerplatform?

Lees verder

Cao en arbeidsvoorwaarden

Alles weten over arbeidsvoorwaarden en de cao reisbranche?

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.