Webinar: Nieuwe cao reisbranche, wat betekent dit voor mij?

4 juli 11:00

Online via Teams

caoeindresultaat.jpg

In mei 2024 hebben werkgeversorganisatie ANVR en vakbonden CNV en FNV een breed pakket aan nieuwe arbeidsvoorwaarden voor de reisbranche afgesproken. Maar wat houdt dit precies in en nog belangrijker; wat betekent dit voor jou als medewerker of werkgever? Tijdens dit webinar vertellen Mohamed Gafki, bestuurder bij FNV namens werknemers en Frank Radstake van de ANVR namens werkgevers alles over de veranderingen in de nieuwe cao reisbranche. Natuurlijk beantwoorden zij ook graag al jouw vragen.

Hoe kun je je aanmelden en deelnemen?

Dit webinar vindt online plaats via Teams. Klik op de knop 'inschrijven' en vul je gegevens in. Je krijgt binnen enkele minuten een e-mail met de bevestiging. Hierin staat ook direct een knop waarmee je op 4 juli kunt deelnemen aan het webinar. Je hoeft Teams hiervoor niet te instaleren. Je krijgt 1 uur voor het webinar nog een herinnering van ons.

Wil je je collega's ook uitnodigen voor dit webinar? Dat kan. Zij kunnen via deze pagina aanmelden, maar stuur jouw bevestiging niet door! Deze is persoonlijk.

Heb je nu al vragen die je tijdens het webinar beantwoord wilt hebben? Stuur deze dan naar info@reiswerk.nl.

We zien je graag op 4 juli online!

 

Datum: donderdag 4 juli 2024

Tijd: 11.00 uur tot 12.00 uur

Kosten: gratis

Meer evenementen

19 sep 16:00

Ravensewetering 1, Nieuwegein

Indian Summer Borrel

Op 19 september nodigen we alle HR-professionals en managers van reisbedrijven, het toeristisch onderwijs en onze andere relaties uit voor onze Indian S...

Lees verder

1 okt 13:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Timemanagement

Tijd om de touwtjes in handen te nemen! Ben jij bij deze, speciaal op maat gemaakte, workshop voor de reisbranche? Krijg praktische tips en tools o...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.