Workshop - Omgaan met verschillende generaties op de werkvloer

14 september 2023

generaties

Let op: deze workshop is volgeboekt. Inschrijven kan alleen nog voor de wachtlijst. Zodra iemand zich afmeldt, komt er een plekje vrij en nemen we contact met je op.

De arbeidsmarkt is aan het veranderen en voor het eerst bevinden er zich 4 generaties tegelijkertijd op de werkvloer: Generatie Babyboom, Generatie X, Millennials en Generatie Z. Het kan best lastig zijn om leiding te geven aan vier generaties tegelijk; met elk verschillende normen, waarden en opvattingen.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Vooral ‘Gen Z’ brengt verandering mee naar de werkvloer. Zij wordt ook wel omschreven als de meest disruptieve generatie omdat ze anders nadenkt dan voorgaande generaties over wat werk is of zou moeten zijn, hoe ze werkt, waar ze werkt, wanneer ze werkt en met wie. Ook hecht deze digitaal vaardige generatie meer waarde aan haar werk-privé balans en verandert zij sneller van baan.

Gelukkig zijn organisaties niet helemaal overgeleverd aan de goden; wekelijks verschijnen er nieuwe onderzoeken in de trant van generatieleer en met name naar Gen Z is er in toenemende mate veel onderzoek beschikbaar. Emma Agricola (inclusie- & diversiteitsexpert en generatiespecialist) bundelt deze inzichten tot een begrijpelijk, hands-on verhaal met nieuwe inzichten, die je meteen kunt implementeren in jouw organisatie.

In deze workshop krijg je inzicht in wat de generaties drijft en motiveert, hoe je ze het best kunt aantrekken, boeien, motiveren, behouden binnen de reissector en ga je aan de slag met je eigen ideeën over generaties (binnen jouw organisatie). Er is in deze workshop óók veel ruimte om naar voren te stappen met eigen ervaringen en vraagstukken.

Deze workshop is speciaal gemaakt voor de reissector en na afloop ga je niet alleen naar huis met heel veel praktische tools, tips, tricks en nieuwe inzichten maar ook met een whitepaper waarop inzichtelijk is gemaakt wat de wensen en drijfveren zijn van de verschillende generaties en verschillende do’s en dont’s omtrent Gen Z.

* In april heeft Emma Agricola de HR-Expertmeeting verzorgd. Deze workshop kan zowel worden beschouwd als een verdieping hiervan en als een op zichzelf staand verhaal. Voorkennis is niet nodig voor deze workshop.

Details

  • Datum: 14 september
  • Tijd: 13.00 - 16.00 uur
  • Spreker: Emma Agricola
  • Kosten: Early Bird €129,- p.p. tot 1 juli. Vanaf 1 juli €149,- p.p. Neem je iemand uit je organisatie mee? Dan krijgt diegene nog eens 10% korting!
  • Deelnemers: minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. 

Wie is Emma Agricola?

‘Als jong talent, geboren op het randje van de millennial-generatie en gen Z én op dit onderwerp afgestudeerd, weet ik waar ik het over heb. Ik sta op hetzelfde niveau als het jonge talent in jouw organisatie en kan me inleven in hun perspectieven, behoeften en leefwereld.'

Haar passie voor inclusie, gelijkheid, empowerment en diversiteit ontstond tijdens haar studies Bestuurskunde en Gender- & Sexuality. Ze verdiepte haar kennis in de non-profit sector waar ze de fijne kneepjes van het vak mocht leren van inclusie- en diversiteitsprofessionals van bijvoorbeeld Shell. Emma leidde daarbij verschillende projecten en programma’s zoals het Young Female Leaders program van het Professional Women’s Network Nederland.

Lees meer over Emma in het artikel van Werf&.


Meer informatie of vragen?
Heb je vragen over deze workshop? Neem dan contact via info@reiswerk.nl

Meer evenementen

7 mrt 2024

14:00 - 17:00

Ravensewetering 1, Nieuwegein

HR-Meeting: Diversiteit en Inclusie

Ben jij ook bij de allereerste HR-meeting van het jaar? Op donderdag 7 maart om 14.00 uur ve...

Lees verder

14 mrt 2024

10:00 - 15:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: Omgaan met boze en emotionele klanten

Weet je dat 70% van de klanten een bedrijf verlaat na een slechte ervaring? Als je te maken krijg...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.